Μακεδονικός: Η «όαση» του αθλητισμού στη Δυτική Θεσσαλονίκη – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μακεδονικός: Η «όαση» του αθλητισμού στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Υπάρχουν ομάδες, σωματεία, σύλλογοι και ο… Μακεδονικός. Μια «όαση» αθλητισμού στη δυτική πλευρά της πόλης που γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα.

Με τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλει, ενόργανης, πολεμικών τεχνών και ρυθμικής, μέχρι κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών. Με προσωπικό περίπου 80 ανθρώπων αλλά και με συνεχόμενη κινητικότητα σε όλους τους τομείς, ο Μακεδονικός αποτελεί κάτι το ξεχωριστό για τα δεδομένα του νομού, με τους ιθύνοντες της ομάδας να μην αρκούνται μόνο στην εκμάθηση και στην εκπαίδευση των αθλητών του, αλλά έχουν προχωρήσει την έννοια ενός συλλόγου σε άλλο επίπεδο.

Το «παλάτι» του συλλόγου βρίσκεται στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Σε εγκαταστάσεις ομάδας… Super League, αλλά και με αμέτρητες δραστηριότητες καθημερινά, οι οποίες προσελκύουν κόσμο όλων των ηλικιών, με εβδομαδιαίο μέσο όρο επισκεπτών, στα 2500 άτομα! Αναμφίβολα, ένα σύλλογος, όπου ο τρόπος λειτουργίας του, είναι αντάξιο της ιστορίας του και αποτελεί πρότυπο για κάθε αθλητική ομάδα.

Παρακάτω οι θέσεις εργασίας που προσφέρει ο Μακεδονικός
Προπονητές ποδοσφαίρου
Προπονητές μπάσκετ
Προπονητές βόλει
Προπονητές ενόργανης
Προπονητές πολεμικών τεχνών
Προπονητές ρυθμικής
Γυμναστές
Γραμματείς
Προπονητές ειδικής αγωγής
Παιδοψυχολόγος
Διατροφολόγοι
Κυλικείο
Φυσιοθεραπεύτρειες
Παρκαδώροι
Καθηγήτρια Ζωγραφικής-Ζούμπα-Πιλάτες-Yoga-ενισχυτική διδασκαλεία
Μουσικοκινητική

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν:
Σάουνα
Υδρομασάζ
Sports Cafe
Γυμναστήριο
Αίθουσα ομαδικής γυμναστικής
Γήπεδα 5×5, 6×6, 8×8, 9×9 και 11×11, με φυσικό και τεχνητό χλοοτάπητα
Στάδιο 11.000 θέσεων σύγχρονων προδιαγραφών
Κλειστό γυμναστήριο 1000 θέσεων

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ