Μαζί Θύελλα Σαρακηνών-Βασίλης Σαμαράς και στην Α1 – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 1ος όμιλος

Μαζί Θύελλα Σαρακηνών-Βασίλης Σαμαράς και στην Α1

Την συμφωνία της με τον Βασίλη Σαμαρά και για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ανακοίνωσε η διοίκηση της Θύελλας Σαρακηνών δια στόματος του προέδρου Ηλία Αταλασίδη.

Έτσι ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αρκετών ομάδων θα συνεχίσει στον πάγκο των πειρατών μετά την άκρως επιτυχημένη φετινή σεζόν, όπου οδήγησε την Θύελλα για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1 με στατιστικά για όσκαρ.

Αυτό εκτιμήθηκε από την διοίκηση που χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα, προχώρησε σε συζητήσεις με τον νυν τεχνικό και αφού υπήρχε ταύτιση απόψεων οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια με μοναδικό στόχο η ομάδα της Θύελλας να πρωταγωνιστήσει και στην Α1, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι θα υπάρξει ενίσχυση με παίκτες υψηλής ποδοσφαιρικής αξίας. Επίσης να σημειωθεί ότι θα αποκτηθεί και βοηθός προπονητή, διότι οι απαιτήσεις τη νέα χρονιά θα είναι αυξημένες και οι στόχοι υψηλοί.

More in Α 1ος όμιλος