Μίλησε η εμπειρία στην Δωροθέα… (video&pics) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Β 1ος ΟΜΙΛΟΣ

Μίλησε η εμπειρία στην Δωροθέα… (video&pics)

Η πείρα και η κλάση κάποιων παικτών της Αναγέννησης Δωροθέας έπαιξε τον ρόλο της στο παιχνίδι με την Σκύδρα 2000 καθώς το τελικό 3-0 ηταν προσωπική υποθεση τους. Ο λόγος για τους Γιώργο Κόγιο, Σωτήρη Ιγνατίδη και Μάρκο Τόκο που εκτός από το σκοράρισμα ήταν οι καταλύτες με την αποδοσή τους συμπαρασύροντας και τους συμπαίκτες τους να μετατρέψουν σε εύκολη υπόθεση αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Απο την άλλη οι φιλοξενούμενοι απογοήτευσαν ειδικά στο δεύτερο μέρος όπου θα επρεπε να αντιδράσουν με το εις βάρος τους σκόρ. Τα τέρματα για τους νικητές πέτυχαν οι Σωτήρης Ιγνατίδης(6′), Γιώργος Κόγιος58′) και η σημαία της Αναγέννησης Μάρκος Τόκος(76′). Άριστος ο διαιτητής Τρυψιάνης(Κεσίσογλου Κ-Τετραγώνης).

Οι συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Ντεμπρόβα, Νερατζόγλου (46Αδέμης),Κουρουκαφόπουλος, Παναγιωτίδης , Μπουλγούρης,Παρτσανάκης,Παπαβασιλείου (46′ Σταματιάδης Δ), Τσαβδάρης (45′ Τόκος), Σούσουλας, Ιγνατίδης (75′ Σταματιάδης Δ), Κόγιος.

ΣΚΥΔΡΑ: Τελιαννίδης, Κοκινόρης, Λεκάκης, Ισαακίδης , Αποστόλου, Χατζηιωακειμίδης, Παπαϊωάννου, Γραμματόπουλος, Καρασαββίδης  (46′ Γάκης), Μούτσα (60′ Κράταης), Κουντουράς.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

More in Β 1ος ΟΜΙΛΟΣ