Μήλον της έριδος ο Γ. Κατηκαρίδης του Ορφέα Ριζαρίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 1ος όμιλος

Μήλον της έριδος ο Γ. Κατηκαρίδης του Ορφέα Ριζαρίου

Οι πολύ καλές εφανίσεις του φέτος με τον Ορφέα Ριζαρίου στάθηκαν αρκετές για να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα ομάδων Γ’ Εθνικής.

Ο λόγος για τον  17χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Κατηκαρίδη που διακρίθηκε ιδιαίτερα με την ομάδα του και αποτελεί μια πολύ καλή επένδυση για το μέλλον για την οποιαδήποτε ομάδα, καθώς με σκληρή δουλεια μπορεί να εξελιχθεί και να αποτελέσει στέλεχος τα επόμενα χρόνια.

Ο ταλαντούχος άσος δούλεψε πολύ σκληρά φέτος με τον προπονητή του τον Γιώργο Γιαννούλτση αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας του, ενώ ήταν και στην μικτή ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας που πήρε μέρος σε διεθνές τουρνουά στην Ιταλία πρίν ένα τρίμηνο.

Ήδη για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από καποιες ομάδες και θεωρείται βέβαιο ότι αυτό το καλοκαίρι ο Γιώργος Κατηκαρίδης θα είναι από τους παίκτες που το ονομά του θα αποτελέσει θέμα συζήτησης στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

More in Α 1ος όμιλος