Λιγοστές οι πιθανότητες για τα τοπικά πρωταθλήματα, “φως” για Γ’ Εθνική – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λιγοστές οι πιθανότητες για τα τοπικά πρωταθλήματα, “φως” για Γ’ Εθνική

Η Γ΄Εθνική έχει αρκετές πιθανότητες να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ενώ αντίθετα για τα τοπικά πρωταθλήματα το κλίμα δεν είναι ευνοϊκό και οι πιθανότητες επανέναρξης τους είναι σχεδόν μηδαμινές.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει κατατεθεί βρίσκεται υπό διερεύνηση από τη Γ.Γ.Α και ίσως και σήμερα να υπάρξουν εξελίξεις αν εγκριθεί ή όχι. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι υπάρχει θετικό κλίμα.

Το πρωτόκολο θα είναι ιδιαίτερα αυστηρό επιπέδου Σούπερ Λιγκ, προκειμένου να αποδόσουν τα μέτρα προστασίας, τα οποία υπάρχει η εκτίμηση ότι στη Γ΄Εθνική θα είναι δυνατή η τήρηση τους. Για τα τοπικά πρωταθλήματα υπάρχει αμφιβολία αν οι εμπλεκόμενοι θα τα ακολουθήσουν πιστά.

Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, το οποίο αποτελεί ένα εμπόδιο υπάρχει η πεποίθηση ότι η τοπική αυτοδιοίκηση θα ανταποκριθεί για να καλυφθούν τα έξοδα των rapid test που απαιτούνται. Δυστυχώς για τις ομάδες του ερασιτεχνικού είναι πολύ δύσκολο οι Περιφέρειες ή οι Δήμοι να αναλάβουν το κόστος.

Ο χρόνος που κυλάει δεν είναι σύμμαχος, καθώς στενέυουν τα περιθώρια για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων. Εξελίξεις αναμένονται από σήμερα έως και την προσεχή εβδομάδα με τη Γ΄Εθνική να συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες επανέναρξης.

Για τα τοπικά πρωταθλήματα όμως οι ελπίδες λιγοστεύουν και οι πιθανότητες είναι πλέον μηδενικές.

 

Πηγή: prismasport.gr

ΣΧΟΛΙΑ

3 Comments

 1. Ανώνυμος

  16 Ιανουαρίου 2021 at 12:43

  Όχι μόνο δεν θα πάρεις πίσω τα λεφτά 13.52, αλλά όταν έρθουν οι εκλογές στην ΕΠΣ και θα τους ρίξεις ψήφο και θα τους παρακαλάς για βολεμα.

 2. Ανώνυμος

  13 Ιανουαρίου 2021 at 21:10

  Αν, λέω αν, ήταν να γίνουν οι Δημοτικές εκλογές τον Μάη του 2021, το πώς θα έβρισκαν τα χρήματα οι Δήμαρχοι για τα covid τεστ δεν θα γινότανε λόγος!! Ψέματα;

 3. Ανώνυμος

  13 Ιανουαρίου 2021 at 13:52

  Φέρτε πίσω τα λεφτά…..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ