Λευκή ισοπαλία στα Γιαννιτσά – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Λευκή ισοπαλία στα Γιαννιτσά

Ισόπαλο με σκορ 0-0 ολοκληρώθηκε το σημερινό φιλικό για Α.Σ. Γιαννιτσά και ΦΑΣ Νάουσα.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα, ο Α.Σ. Γιαννιτσά έδωσε το πρώτο παιχνίδι μπροστά στους φίλους του χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει την νίκη με αποτέλεσμα να μετράει δύο ισοπαλίες στα δύο ματς που έδωσε με αντίπαλους ομάδες από την Ημαθία.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα χωρίς όμως να καταφέρουν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων που αν και μια Κατηγορία κάτω στάθηκαν πολύ καλά.

Δημιουργήθηκαν πολύ λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και το 0-0 ήρθε φυσιολογικά με τους δύο προπονητές κ.κ. Δημήτρη Τομπάζη και Γιώργο Σγούρδα να έχουν πολύ δύσκολο έργο στην συνέχεια για να δουν αυτό που θέλουν.

Άριστοι οι διαιτητές Σπύρος Ατζαμιδάκης-Γιώργος Ταγκαλίδης-Μάκης Αλατζάς

Συνθέσεις

Α.Σ. Γιαννιτσά :Παπουρτζής, Μπαμπαλής, Παπασυμεών, Ιορδανίδης, Ρέις, Ζαρογιάννης, Ζούρκος, Κοτσαρίδης, Πετράι, Χουσεΐνογλου, Κοβάτσης.

Αγωνίστηκαν στην επανάληψη και οι Κύρου, Παντελίδης, Πανταζίδης, Σταυρίδης, Ρέκος, Πέλκας, Ευθυμιάδης, Ζαμίδης, Τσιλογλανίδης, Καλπακίδης, Χατζόγλου, Κατιάνος

ΦΑΣ Νάουσα: Νομικός, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Λαφάρας, Αργυρίου, Τόσιος, Μαντώς, Κουκουράκης, Παπακωνσταντίνου, Παντζαρτζίδης, Νίκου.

Αγωνίστηκαν στην επανάληψη και οι Κερμανίδης, Πετρίδης, Γιαμαλίδης, Ζάχος, Λαμπριανίδης, Γατουρτζίδης, Βασιλειάδης, Ταχυδρομίδης

More in ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ