Λαοθάλασσα στο λαϊκό γλέντι της ΑΕΚ Καρυώτισσας (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Λαοθάλασσα στο λαϊκό γλέντι της ΑΕΚ Καρυώτισσας (Φώτο)

Τεράστια επιτυχία σημείωσε το λαϊκό γλέντι που διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα της ΑΕΚ Καρυώτισσας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν απίστευτη με αποτέλεσμα από νωρίς στον χώρο της πλατείας όπου είχαν στηθεί άψογα τα τραπέζια με τις καρέκλες να καταφτάνει κόσμος και από  το χωριό και από τα περίχωρα. Η νεανική Διοίκηση της ομάδος με πρωτεργάτη τον επιχειρηματία νεαρό πρόεδρο Χρήστο Μέλλιο, φορώντας τα κίτρινα μπλουζάκια της ομάδος με τους χορηγούς φρόντιζαν σε συνεργασία με τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου για την άψογη εξυπηρέτηση του κόσμου κάτι το οποίο κατάφεραν στο μέγιστο.

Ο φακός του PellaSports ήταν εκεί και αποθανάτισε αρκετούς παρευρισκομένους του ποδοσφαιρικού χώρου.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους των τραγουδιών του μοναδικού Τέο Τσεχερίδη, Τζίνας Μακριδάκη, Διονύση Πρόιου και στο κλαρίνο ο Σάκης Σέρκος με την ορχήστρα του Γιώργου Γκαντίδη.

Η ανταπόκριση του κόσμου χαροποίησε τους υπευθύνους δίνοντας  τους δύναμη για το επερχόμενο πρωτάθλημα όπου το κιτρινόμαυρο σωματείο έχει θέσει υψηλούς στόχους πρωταθλητισμού.

 

Φωτογραφίες:

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Χαρά Ματεντζόγλου 

 

More in ΓΕΝΙΚΑ