Λάκης Βασιλειάδης: Ο άνθρωπος σας για την Περιφέρεια – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Λάκης Βασιλειάδης: Ο άνθρωπος σας για την Περιφέρεια

Η κάθοδος του Λάκη Βασιλειάδη στις εκλογές της 19ης Μάη είναι από τις πλέον αξιόλογες παρουσίες της πολιτικής σκηνής στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, καθώς η παρουσία του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σαν Σύμβουλος μόνο ωφέλη είχε για τον Ν. Πέλλας.

Το 2014 εκλέχτηκε πρώτος περιφερειακός σύμβουλος σε ψήφους με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και θέλει να συνεχίσει το έργο του, για να γίνει αυτό όμως απαιτείται η βοήθεια του κόσμου, μια βοήθεια που θα του δώσει την ώθηση για μεγαλύτερα πράγματα…

Δείτε παρακάτω κάποια στοιχεία για τον Λάκη Βασιλειάδη:

«Γεννημένος στα Γιαννιτσά το 1985 και με καταγωγή από το Μάνδαλο Πέλλας, ο Βασίλης Βασιλειάδης είναι Νομικός και πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Σ. Σαββόγλου και έχουν μία κόρη.
Η σημαντική συνεισφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεκινά το 2010, όταν εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πέλλας. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Πέλλας και Αντιπρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας. Παράλληλα ήταν Μέλος Οικονομικής Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Δήμου Πέλλας.

Το 2014 μπήκε στην ομάδα της “Αλληλεγύης” και εκλέχτηκε πρώτος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Έχει διατελέσει Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανάπτυξης, Υγείας , Περιβάλλοντος και Αθλητισμού καθώς επίσης και Οικονομικών και πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Πέλλας.

Είναι μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εως και σήμερα.

Σημαντική επίσης η παρουσία του και στον αθλητικό χωρο δεδομένου οτι υπήρξε πρόεδρος στις ποδοσφαιρικές ομάδές “Δόξα Μανδάλου” και “ΠΑΟΚ Γιαννιτσων”.

Όραμα του μια ισχυρή Πέλλα, σε μία δυνατή Μακεδονία. Στις εκλογές του Μαϊου ’19 θα είναι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός συμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και επιθυμεί να συνεχίσει το έργο του στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας».!!!

More in ΓΕΝΙΚΑ