Λάζαρος Ελευθεριάδης: «Να αξιοποιηθεί η φετινή εμπειρία» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Λάζαρος Ελευθεριάδης: «Να αξιοποιηθεί η φετινή εμπειρία»

Ο Λάζαρος Ελευθεριάδης για τη φετινή πορεία του Αλμωπού και τις εντυπώσεις που αποκόμισε από τη σεζόν.

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν με τον Αλμωπό Αριδαίας ήταν ο Λάζαρος Ελευθεριάδης. Βασικό στέλεχος την τελευταία διετία της ομάδας της Αριδαίας, ο 20χρονος μέσος έκανε μια γεμάτη χρονιά και έχοντας τρία γκολ σε 25 συμμετοχές συνετέλεσε τα μέγιστα στη φετινή εξαιρετική παρουσία του Αλμωπού στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

«Είχα μια γεμάτη χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Η καλή πορεία, όμως, οφείλεται σε όλη την ομάδα. Ξεκινήσαμε από νωρίς τη σκληρή δουλειά, στην προετοιμασία και συνεχίσαμε μέχρι το τέλος. Βέβαια, καθοριστικό ρόλο έπαιξε η καθοδήγηση από τον προπονητή μας, ο οποίος πέραν όλων των άλλων, μας εμπνέει και μας δίνει όραμα», δήλωσε στη «Μetrosport» ο Λάζαρος Ελευθεριάδης.

«Μπήκαν οι βάσεις»

Οσο για το ατού της εξαιρετικής φετινής πορείας του Αλμωπού; Ο Λάζαρος Ελευθεριάδης απαντά: «Ολα τα παιδιά ήμασταν μια παρέα, το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν πολύ καλό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την καλή συνεργασία μας στο γήπεδο», τονίζει και προσθέτει αναφορικά με το κέρδος του Αλμωπού ενόψει της νέας χρονιάς: «Φέτος η διοίκηση έβαλε τις βάσεις και βελτίωσε τις συνθήκες σε αρκετούς τομείς της καθημερινότητάς μας. Αυτό επηρέασε θετικά το τελικό αποτέλεσμα. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αν αξιοποιηθεί η φετινή εμπειρία, μόνο προς το καλύτερο μπορούμε να πάμε».

«Δίκαια πρώτος ο Ηρακλής»

Ο Λάζαρος Ελευθεριάδης σχολίασε τη γενικότερη εικόνα του Πρωταθλήματος, τονίζοντας πως δίκαια ο Ηρακλής αναδείχθηκε πρωταθλητής. «Αναμφίβολα ο Ηρακλής ήταν η δυσκολότερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε εντός και εκτός έδρας. Δικαίως τερμάτισε στην πρώτη θέση και αξίζει την άνοδο. Στα θετικά της φετινής σεζόν είναι οι νίκες που έχω να θυμάμαι αλλά και η συμμετοχή μου στον αγώνα με τον Ηρακλή και η παρουσία μου στο Καυταντζόγλειο. Γενικά, όμως, υπήρξαν αρκετά πράγματα που μου έκαναν αρνητική εντύπωση. Κάποια από αυτά είναι οι κακοί αγωνιστικοί χώροι και το ότι δυστυχώς ο κόσμος δεν έρχεται στο γήπεδο. Δυστυχώς δε λείπουν και τα φαινόμενα βίας», κατέληξε.

 

Πηγή: liganews.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ