Κ. Τσακίρης: «Στόχος του Αγροτικού Αστέρα η άνοδος» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κ. Τσακίρης: «Στόχος του Αγροτικού Αστέρα η άνοδος»

Όπως αναμενότανε ο Κώστας Τσακίρης άλλοτε ισχυρός άνδρας της ΑΠΕΛ ανέλαβε και επίσημα το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αγροτικού Αστέρα και στης πρώτες του δηλώσεις τόνισε την ανάγκη η ομάδα του Ευόσμου να ανέβει κατηγορία και ανέφερε και το όνομα του νέου προπονητή του Αγροτικού Αστέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Τσακίρη:
«Ο στόχος είναι το Πρωτάθλημα. Η ιστορική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα σύντομα θα ξαναβρεί τον δρόμο της στα σαλόνια της Football League», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερθείς στον αγωνιστικό σχεδιασμό επιβεβαίωσε πως το πόστο του προπονητή αναλαμβάνει ο Παντελής Κρυστάλλης, τονίζοντας πως μέχρι την Παρασκευή (13/7) θα ανακοινωθούν οι πρώτες μεταγραφικές προσθήκες.

Νέος προπονητής θα είναι ο Παντελής Κρυστάλλης, ενώ ως την Παρασκευή θα ανακοινωθούν οκτώ μεταγραφές». Μάλιστα, πρόθεση της νέας τάξης του Αγροτικού Αστέρα είναι να δοθεί συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αναλυθούν εκτενώς οι στόχοι και οι προτεραιότητες ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Το νέο ΔΣ του Αγροτικού Αστέρα
Πρόεδρος: Παναγιώτης Θεοδωρίδης
Αντιπρόεδρος: Χρόνης Αρετάκης
Ταμίας: Λάκης Ορφανόπουλος
Έφορος Ποδοσφαίρου: Μιχάλης Ριζόπουλος
Ειδικός Σύμβουλος Διοίκησης Ποδοσφαίρου: Κώστας Τσακίρης
Γενικός Αρχηγός: Γιάννης Γεροσωτήρης
Υπεύθυνοι Υποδομής: Ελένη Κοντοζίδου, Λάζαρος Δαμιανίδης
Υπεύθυνος Ακαδημίας: Γιώργος Καραγιάννης

Πηγή: kampaniasports.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ