Κώστας Μποζίδης: “Θα κάνουμε θεσμό την διοργάνωση του Φιλανθρωπικού αγώνα” – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Κώστας Μποζίδης: “Θα κάνουμε θεσμό την διοργάνωση του Φιλανθρωπικού αγώνα”

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Σκύδρα Κώστας Μποζίδης σχετικά με το φιλανθρωπικό αγώνα του Μ.Σαββάτου μας είπε:

Μετά τις τόσο σπουδαίες και συγκινητικές στιγμές που ζήσαμε το απόγευμα του Μ. Σάββατο στο γήπεδο της Σκύδρας , νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους δημόσια . Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή .

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια στον κύριο Σεϊτανίδη Στάθη ο οποίος είχε την ιδέα να οργανώσουμε μαζί μια τέτοια εκδήλωση για έναν τόσο καλό σκοπό . Στην συνέχεια θέλω να ευχαριστήσω όλους τους επίλεκτους ποδοσφαιριστές (το 90% αυτών φίλους και ανθρώπους που χάρηκα πολύ που ανταμώσαμε ξανά)που μια τέτοια μέρα μπόρεσαν και έκλεψαν λίγο χρόνο από τις οικογένειες τους και ήρθαν στο γήπεδο της Σκύδρας , να αγωνιστούν σε ένα ακόμα παιχνίδι , αυτήν την φορά όμως παρέα με φίλους και για έναν τόσο καλό σκοπό . Στην συνέχεια θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Λάζο Μιχάλη και τον κύριο Αχιλλέα Χαραλαμπίδη που ήταν κοντά μου όλη την Μεγάλη Εβδομάδα και παλεύαμε μαζί στον χώρο του γηπέδου για να είναι όλα έτοιμα την ημέρα της εκδήλωσης . Επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας στην προπώληση των εισιτηρίων και βοήθησαν να μαζευτεί το ποσό το οποίο θα δοθεί στα σχολεία της πόλης μας . Συνεχίζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διαιτητή Παναγιωτίδη Χρήστο και τις επόπτριες Τυριακίδου Άννα Μαρία και Αμαξοπούλου Σοφία που αφιλοκερδώς ήρθαν και διεύθυναν τον αγώνα.

Επίσης να ευχαριστήσω την κυρία Χαρά Ματεντζόγλου του Pellasports.gr που είναι πάντα δίπλα μας και κάνει τα αδύνατα δυνατά στην κάλυψη όλων των διοργανώσεων μας καθώς επίσης και και τον κύριο Σωμαράκη Γιώργο της πελλαnews που βρήκε και αυτός την ευκαιρία να έρθει στο γήπεδο μας και να καλύψει το γεγονός , επίσης να μην ξεχάσουμε και τον δημοσιογράφο του Thestival κύριο Σαμαρτζίδη Κυριάκο ο οποίος έδωσε και αυτός το παρόν και φρόντισε η διοργάνωση μας να προβληθεί και στην πόλη της Θεσ/νικης.

Για το τέλος άφησα αυτούς που αξίζουν το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και δεν είναι άλλοι από τους ανθρώπους διαφόρων ηλικιών που κατέκλυσαν τις κερκίδες τους σταδίου μας και βοήθησαν έμπρακτα στον σκοπό της διοργάνωσης μας . Θέλω να σας αναφέρω πως αυτό ήταν μόνο η αρχή καθώς υπάρχει η σκέψη να καθιερωθεί αυτή η διοργάνωση και κάθε χρόνο να βοηθάμε μέσω αυτής της γιορτής ανθρώπους και παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη .

ΥΓ: Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τον Δικό μας Χρήστο Παυλίδη , ο οποίος έδωσε μια διαφορετική αίγλη και νόημα στην εκδήλωση μας . Χρηστάρα είμαστε πάντα δίπλα σου.

Με τιμή

Κώστας Μποζίδης

More in ΓΕΝΙΚΑ