Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη για την ακαδημία, Πρωταθλητές στο προπαιδικό, Στην πεντάδα οι Τζούνιορ του Εδεσσαϊκού – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη για την ακαδημία, Πρωταθλητές στο προπαιδικό, Στην πεντάδα οι Τζούνιορ του Εδεσσαϊκού

Φινάλε το Σάββατο 26/5 στο τουρνουά του Μακεδονικού, όπου τα τμήματα της ακαδημίας του Εδεσσαϊκού και πάλι διέπρεψαν!
Στη γιορτή του ποδοσφαίρου που οργάνωσε ο Μακεδονικός, οι ομάδες πρώτα έκαναν φιλικούς αγώνες και στη συνέχεια συμμετείχαν στην τελετή λήξης του τουρνουά!
Σε ένα πολύ καλά οργανωμένο τουρνουά και με πολλές ομάδες τα τμήματά μας τα πήγαν περίφημα και μας έκαναν υπερήφανους!
Το Προπαιδικό μετά από έναν συναρπαστικό μαραθώνιο πήρε την πρώτη θέση και σήκωσε το κύπελλο του πρωταθλητή! Το πάθος και η εργατικότητα του προπονητή κ.Τσιρόνκα μεταλαμπαδεύτηκε και στα παιδιά που όλη τη χρονιά είχαν σταθερά καλή απόδοση και δίκαια βρέθηκαν στην πρώτη θέση του βάθρου!
Οι Τζούνιορ των κ. Πεχλιβάνη και Πούπη, τερμάτισαν στην τιμητικότατη πέμπτη θέση, ανάμεσα σε πολλές καλές ομάδες και αν δεν αντιμετώπιζαν στην πορεία τα προβλήματα σοβαρών τραυματισμών και ιώσεων, θα μπορούσαν να βρίσκονται στην τριάδα!
Σημαντική η παρουσία των γονέων των παιδιών που έδωσαν βροντερό παρόν στην Ευκαρπία και ήταν κοντά στην ομάδα, πανηγυρίζοντας με τους μικρούς Tριαινοφόρους!
Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά και τους προπονητές μας!!!
Ο Εδεσσαϊκός ευχαριστεί τον Μακεδονικό για την φιλοξενία της ακαδημίας μας και τον συγχαίρει για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά!

 

Πηγή: http://asedessaikos.blogspot.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ