Κυριακίδης: «Γι’ αυτό πήγα στον Αλμωπό» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κυριακίδης: «Γι’ αυτό πήγα στον Αλμωπό»

Ο Κώστας Κυριακίδης μίλησε για την επιλογή του να πάει στην ομάδα της Αριδαίας

Η μετακίνηση του στον Αλμωπό Αριδαίας έκανε αίσθηση. Ο Κώστας Κυριακίδης από τον Αγροτικό Αστέρα και τον Εργοτέλη της Football League, μετακόμισε στην ομάδα της Πέλλας και τη Γ’ Εθνική.

«Η προσέγγιση των ανθρώπων του Αλμωπού αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στην απόφασή μου να πάω στην ομάδα. Με ήθελαν πολύ, μου το έδειξαν με τη συμπεριφορά τους και αυτό ήταν το πιο σημαντικό.

Συν τοις άλλοις, γνωρίζω τον προπονητή (σ.σ. τον Γιώργο Τυριακίδη), ήξερα τον Χρήστο Δούμο, οπότε ήταν κι αυτός ένας λόγος να πω το ‘ναι’. Μου ανέλυσαν το πλάνο τους, το οποίο θα είναι πρωταγωνιστικό και αυτό είναι κάτι, που με ενδιαφέρει.

Η ομάδα έχει καλές βάσεις. Τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο μόλις αρχίσει το Πρωτάθλημα», δήλωσε στο Liganews.gr ο Κυριακίδης.

«Ισως ο πιο δύσκολος»

Οσο για τον ίδιο και την ομάδα; «Νιώθω καλά, υπάρχει καλό κλίμα, είμαστε οικογένεια. Για μένα, ένα σημαντικό κομμάτι είναι ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός παιδιών από την περσινή σεζόν, επομένως υπάρχει κορμός. Εχουν γίνει λίγες προσθήκες, κι αυτό πιστεύω ότι θα βγει σε καλό», σχολίασε ο 25χρονος ακραίος αμυντικός.

Ποια είναι η άποψη του για τον όμιλο; «Είναι δύσκολος όμιλος, αφού υπάρχουν παραδοσιακές δυνάμεις. Θα είναι πολύ καλό για κάποιον ουδέτερο να τον παρακολουθήσει από κοντά. Ισως είναι και ο πιο δύσκολος στην κατηγορία», ήταν τα λόγια του Κυριακίδη.

 

Πηγή: Liganews.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ