Κυριακή 13 Μαΐου το 40ημερο μνημόσυνο του Κυριάκου Γαλατιανού (Πλανητάρχη) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Κυριακή 13 Μαΐου το 40ημερο μνημόσυνο του Κυριάκου Γαλατιανού (Πλανητάρχη)

Την Κυριακή 13 Μαΐου όλοι οι καλοί φίλοι του Κυριάκου Γαλατιανού, όλοι όσοι ξέρουν να τιμούν τους ανθρώπους που ήταν αγαπητοί , που πρόσφεραν πολλά, που ήταν άνθρωποι πάνω από όλα θα βρεθούν στο Αχλαδοχώρι Γιαννιτσών για να τιμήσουν τον Πλανητάρχη.

Το μνημόσυνο των 40 ημερών θα σταθεί η αιτία να δακρύσει και πάλι η γενέτειρα του εκλεκτού αυτού φίλου που έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από κοντα μας. Η απουσία του από τα γήπεδα, από τις εκδηλώσεις και από τα ποδοσφαιρικά στέκια είναι κάτι παραπάνω από αισθητή, μα πιο αισθητή είναι η απουσία του από την ίδια του την οικογένεια, η οποία γνώριζε καλύτερα από τον καθένα την αξία του πρώτα σαν άνθρωπο και μετά σαν σύζυγο, πατέρα και παππού.

Η παρουσία μας την Κυριακή στο Αχλαδοχώρι δεν θα είναι τίποτα παραπάνω από μια ελάχιστη τιμή, για έναν άνθρωπο που πρόσφερε πολλά χωρίς να πάρει τίποτα, που ήταν πάντα χαμογελαστός χωρίς καμμιά κακία, που πρόσφερε την βοήθεια του απλόχερα.

Αυτός ήταν ο γνωστός Πλανητάρχης για τον οποίο θα τελεστεί την Κυριακή το μνημόσυνο των 40 ημερών από τους οικείους του και οι καλοί του φίλοι θα είναι εκεί…

More in ΓΕΝΙΚΑ