«Κυνηγήθηκε από τη διαιτησία η Νάουσα» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Κυνηγήθηκε από τη διαιτησία η Νάουσα»

Ο Απόστολος Μπέκας εξαπέλυσε βολές κατά της διαιτησίας για τον υποβιβασμό της Νάουσας.

Την άγουσα για τα τοπικά πρωταθλήματα της Ημαθίας πήρε η Νάουσα μετά από δύο χρόνια παραμονής στη Γ’ Εθνική και ο πρόεδρος Απόστολος Μπέκας είναι, εύλογα, πολύ απογοητευμένος.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Ημαθίας μίλησε στη «Metrosport» για τις αιτίες του υποβιβασμού της Νάουσας χωρίς να λείψουν και οι βολές κατά της διαιτησίας.

«Τις τελευταίες αγωνιστικές κάναμε κάποιες νίκες εκτός έδρας, όμως, μέσα στη Νάουσα δεν τα καταφέραμε επιθετικά. Ίσως έπαιξε ρόλο η αποχώρηση Κωτσόπουλου, πιθανώς δεν αντέξαμε το βάρος και την πίεση. Η ομάδα, πάντως, κυνηγήθηκε από τη διαιτησία. Στο Κιλκίς και με την ΑΠΕΛ μας ακύρωσαν κανονικά γκολ, στο παιχνίδι με τον Πιερικό υπήρξε αντικανονική εκτέλεση πέναλτι ακόμη και με το Παλαιοχώρι που κερδίσαμε είχαμε θέματα με τη διαιτησία», δήλωσε ο Απόστολος Μπέκας στη «Μetrosport», ο οποίος ενόψει της επόμενης μέρας άφησε ανοιχτό ενδεχόμενο αποχώρησης από τη προεδρία. «Ακόμη και η δική μου παρουσία παίζεται. Έχω κουραστεί».

 

ΠΗΓΗ: liganews.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ