Κραυγή απόγνωσης από τον πατέρα του Παπαδόπουλου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Κραυγή απόγνωσης από τον πατέρα του Παπαδόπουλου

Ο πατέρας του Δημήτρη Παπαδόπουλου, Αντώνης με επιστολή του στο talentabout.gr εκφράζει την απόγνωσή του για τα όσα ζει ο γιος του.

Αναλυτικά η επιστολή του…
Μέχρι και τις τρύπιες κάλτσες του ζήτησαν να παραδώσει όταν έφευγε δανεικός στον Ηρακλή και κατά τα άλλα μας λένε ότι επένδυσαν σ’ αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Να μας πείτε ποσά ξοδέψατε και που να σας τα δώσουμε να τελειώνουμε μαζί σας. Ούτε ίχνος ντροπής.

Και όμως η ομάδα που εκδικείται ανηλίκους ποδοσφαιριστές είναι ο Λεβαδειακός να τον χαίρεστε όλοι εσείς που τρέξατε να το κρατήσετε στη κατηγορία στα χαρτιά για τρίτη φορά.

Ο ένας εκ των ανηλίκων ποδοσφαιριστών γιατί υπάρχουν και άλλοι είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος από την Θεσσαλονίκη γνωστός για το ήθος του, για την αγωνιστική του ικανότητα και για το επίπεδο της μόρφωσης του για όσους τον γνωρίζουν.

Τους λόγους που θέλησε ο παίκτης να αποχωρίσει από την ομάδα όχι τώρα άλλα από τον Ιανουάριο του 2017 και μάλιστα είχε πάρει την υπόσχεση του υπεύθυνου των υποδομών ότι το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος, έχουν κοινοποιηθεί τόσο στον πρόεδρο της ΕΠΟ οσο και στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ.

Εχει σταλεί εξώδικο από τον ποδοσφαιριστή στη ΠΑΕ Λεβαδειακός, επίσης έχει σταλεί καταγγελία στην αρμόδια υπηρεσία της FIFA που ασχολείται με ανηλίκους αθλητές, επειδή εδώ είναι ξεκάθαρο ότι ο Λεβαδειακός λειτουργεί εκδικητικά πλέον απέναντι σε ένα ανήλικο αθλητή μιας και δεν τον άφησε ελεύθερο το καλοκαίρι όπως τον είχαν υποσχεθεί, δεν τον δώσανε δανεικό η μεταγραφή σε κάποια ομάδα της πόλης του όπως ζήτησε ο παίκτης και εδώ είναι το εκδικητικό δεν τον δήλωσαν ούτε στο ράστερ της ομάδας όπως αποδεικνύετε τόσο από το site της διοργανώτριας αρχής όσο και από το επίσημο site της ομάδας δηλαδή με λίγα λόγια του ΚΑΡΦΩΣΑΝΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ για ποιο λόγο ? απλά για να τον εκδικηθούν.

Ήδη ο παίκτης καταθέτει αυτές τις μέρες αγωγή κατά της ΠΑΕ και κατά παντός υπευθύνου για μείωση προσωπικότητας με δόλο κατά ανηλίκου , για ηθική και ψυχική βλάβη που υπέστη εξ αιτίας της όλης κατάστασης κ.λ.π…

Πηγή: talentabout.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ