Καυστικές δηλώσεις του Σίμου Προδρομίδη – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Καυστικές δηλώσεις του Σίμου Προδρομίδη

Σε δηλώσεις με σαφή υπονοούμενα προχώρησε ο προπονητής της Δόξας Μαυροβουνίου Σίμος Προδρομίδης μετά την λήξη του αγώνα στην Πέλλα. Δείτε τι δήλωσε:

Σήμερα ήμασταν κάτω του μετρίου δεν ήμασταν καλοί και όπως είπα και παλιά μόνο τον κακό μας εαυτό φοβόμαστε κάτι το οποίο έγινε στο αγωνιστικό χώρο δεν πιάσαμε απόδοση με μια καλή ομάδα απέναντι μας και δεν κερδίσαμε.

Έχουμε όμως πολλά παράπονα από διαιτητή κ.Φωτιά που δεν μας δίνει δύο πέναλτι στο 0-1 και τα δύο ειδικά το πρώτο είναι ακριβώς το ίδιο που στον αγώνα μας μέσα στο Μελίσσι όπου ο ίδιος διαιτητής το σφυρίζει πριν καν πέσει ο παίχτης και σήμερα, λέει σήκω τον παίχτη μας που ανατράπηκε καθαρά.

Με τέτοιες αποφάσεις μας βάζει να σκεφτόμαστε άλλα πράγματα. Δεν γίνεται από αξιολογημένο διαιτητή να έχουν και οι δύο ομάδες παράπονα. Αυτό κάτι σημαίνει, σύμπτωση που επαναλαμβάνετε παύει να είναι σύμπτωση.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ