Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης των. ομάδων Γ’ Εθνικής από τις ΕΠΣ η Δευτέρα 6/7 και η Τετάρτη 8/7 για τους κυπελλούχους – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης των. ομάδων Γ’ Εθνικής από τις ΕΠΣ η Δευτέρα 6/7 και η Τετάρτη 8/7 για τους κυπελλούχους

Για σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου λήγει η προθεσμία της ΕΠΟ στις τοπικές ΕΠΣ, ώστε αυτές να δηλώσουν τις ομάδες τους για το πρωτάθλημα της Γ’  Εθνικής κατηγορίας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-21.

Οι ομάδες των Ενώσεων της Μακεδονίας από τις οποίες απαρτιζόταν πέρισυ ο 2ος όμιλος και θα πρέπει να δηλώσουν για την Γ’ Εθνική είναι από την ΕΠΣ Πέλλας οι Εδεσσαϊκός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Θύελλα Σαρακηνών , Εθνικός Γιαννιτσών, από την ΕΠΣ Ημαθίας οι Μ.Αλέξανδρος Τρικάλων, Νίκη Αγκαθιάς, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, από την ΕΠΣ Καστοριάς ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, από την ΕΠΣ Μακεδονίας οι Μακεδονικός, Θερμαικός, Αγροτικός Αστέρας, Ποσειδώνας Μηχανιώνας, Εθνικός Σοχού, ΠΑΟ Κουφαλίων, ΑΕ Ευόσμου, από την ΕΠΣ Χαλκιδικής οι ΠΟ Ν.Καλλικράτειας, Αετός Βαρβάρας, από την ΕΠΣ Γρεβενών ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης και από την ΕΠΣ Φλώρινας ο Ερμής Αμυνταίου.

Η οριστική δήλωση συμμετοχής ή όχι στο πρωτάθλημα θα πρέπει να υποβληθεί από την ομάδα που θα συμμετέχει καταβάλλοντας το ανάλογο παράβολο στην ΕΠΟ με πιό πιθανή ημερομηνία λήξης δήλωσης των συμμετοχών προς τα τέλη Ιουλίου.

Ακόμα την Τετάρτη 8/7 θα πρέπει να δηλωθούν και οι «κυπελλούχοι» της κάθε ΕΠΣ.

Κυπελλούχοι των Ενώσεων που απάρτιζαν τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι, από την ΕΠΣ Καστοριάς ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, από την ΕΠΣ Μακεδονίας ο Καμπανιακός, από την ΕΠΣ Πέλλας ο Εθνικός Γιαννιτσών, από την ΕΠΣ Ημαθίας ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος, από την ΕΠΣ Χαλκιδικής η Όλυνθος Ολύνθου, από την ΕΠΣ Γρεβενών ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης και από την ΕΠΣ Φλώρινας ο Ακρίτας Αχλάδας.

Υ.Γ. Να σημειωθεί ότι όλοι οι κυπελλούχοι προέκυψαν μετά από κλήρωση λόγω της διακοπής των δραστηριοτήτων από την πανδημία.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ