Καταγγελία του Πολυκαρπιακού για την διαιτησία – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 1ος όμιλος

Καταγγελία του Πολυκαρπιακού για την διαιτησία

Ανάστατοι με την διαιτησία είναι όλοι στον Πολυκαρπιακό, μετά την ήττα από τον Ευρωπό Φούστανης και η διοίκηση μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να καταγγείλει με γραπτή ανακοίνωση τα όσα έγιναν.

Αναλυτικά η καταγγελία έχει ως εξής: «Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός ποδοσφαιρικού εγκλήματος και επειδή η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι όταν και πήγα να πληρώσω τα έξοδα της διαιτησίας ο κ. Κουκούλης Στέλιος με ρώτησε αν το παιχνίδι το έχουμε δώσει, προκαλώντας μου μεγάλη εντύπωση, φυσικά του απάντησα αρνητικά. Το παιχνίδι κυλούσε ομαλά μέχρι το 30’ όταν και έγινε διακοπή για να δροσιστούν οι παίκτες. Κατά την διακοπή ο κ.Κουκούλης πήγε στην περίφραξη του γηπέδου όπου είχε διάλογο με τον σύμβουλο της ΕΠΣ Πέλλας κ.Στέφανο Δελέπογλου που ως γνωστόν είναι ο άνθρωπος που ηγείται της Φούστανης. Αυτό ήταν, καθώς από εκεί και πέρα όλα άλλαξαν με την διαιτησία να αλλάζει εις βάρος μας με συνεχή σφυρίγματα εναντίον μας, με ανύπαρκτο πέναλτι και συνεχείς εις βάρος μας υποδείξεις από τον βοηθό διαιτητή κ. Λαμπρίδη. Λυπούμαστε πραγματικά για όσα έγιναν σήμερα και τέτοιες ενέργειες μας κάνουν  να φύγουμε από το ποδόσφαιρο που με μεράκι υπηρετούμε σε αυτές τος δύσκολες εποχές. Ελπίζουμε κάποια στιγμή οι αρμόδιοι του ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πέλλας να καθαρίσουν τον χώρο της διαιτησίας από αυτούς τους ανθρώπους που μόνο ζημιά κάνουν στο ερασιτεχνικό ποδοσφαιρο».

 

Με τιμή για τον Πολυκαρπιακό

Ο πρόεδρος Πεχλιβανίδης Ελευθέριος

 

More in Α 1ος όμιλος