Καλαϊτζίδης: «Κατονόμασα παράγοντες και 8 ομάδες στην εισαγγελέα» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Καλαϊτζίδης: «Κατονόμασα παράγοντες και 8 ομάδες στην εισαγγελέα»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε με ονόματα στην εισαγγελέα Θεσσαλονίκης για τους παράγοντες και τις οκτώ ομάδες, που σύμφωνα με τον ίδιο εμπλέκονται στο κύκλωμα με τους στημένους αγώνες για το στοίχημα.

Στην εισαγγελέα Θεσσαλονίκης κατέθεσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, για να καταθέσει όσα γνωρίζει για τις καταγγελίες του, σχετικά με τους στημένους αγώνες.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», αναφέροντας πως έδωσε στην εισαγγελέα τα ονόματα των παραγόντων, αλλά και οκτώ ομάδων, που σύμφωνα με τον ίδιο εμπλέκονται στο κύκλωμα.

«Η Εισαγγελέας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον γι΄ αυτά που κατέθεσα και είχε γνώση. Κατονόμασα ποδοσφαιρικούς παράγοντες και οκτώ ομάδες της Football League που έχω τις πληροφορίες ότι εμπλέκονται σε κύκλωμα στοιχηματισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Καλαϊτζίδης.

More in ΓΕΝΙΚΑ