Και την νέα σεζόν στο πάγκο του Φίλιππου Σταυροδρομίου ο Αβραάμ Πετρίδης . – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 2ος όμιλος

Και την νέα σεζόν στο πάγκο του Φίλιππου Σταυροδρομίου ο Αβραάμ Πετρίδης .

Δύο μέρες πριν το κρίσιμο αγώνα play off η διοίκηση του Φίλιππου Σταυροδρομίου ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας της και για την νέα σεζόν με τον νεαρό τεχνικό Αβραάμ Πετρίδη.

Η πολύ καλή δουλειά που έγινε την φετινή περίοδο ήταν η αιτία για να προχωρήσει σε νέα πρόταση προς τον ελπιδοφόρο προπονητή ο οποίος κατόπιν ωρίμου σκέψεως και κρίνοντας ότι οι συνθήκες για να δουλέψει κάποιος είναι οι κατάλληλες απάντησε θετικά και έτσι οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί και την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Η κίνηση αυτή της διοίκησης δείχνει ότι ανεξαρτήτου αποτελέσματος είναι απόλυτα ευχαριστημένη από την παρουσία του προπονητή Αβραάμ Πετρίδη και έτσι οι δύο πλευρές θα είναι μαζί και την νέα αγωνιστική περίοδο παρότι δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο Φίλιππος Σταυροδρομίου. Παράλληλα η διοίκηση του Λάκη Σικοβάρη απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδος ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα στις Αμπελειές .

More in Α 2ος όμιλος