Και πάλι δίπλα στον Μανδαλιώτη Παντελή Κυριακίδη ο ΠΑΟΚ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Και πάλι δίπλα στον Μανδαλιώτη Παντελή Κυριακίδη ο ΠΑΟΚ

Για ακόμα μια φορά στο πλευρό του μικρού Παντελή Κυριακίδη με καταγωγή από το Μάνδαλο, στέκεται ο ΠΑΟΚ, προσφέροντας μέρος των εσόδων από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, για την υποστήριξη του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Σε μια δύσκολη εποχή, ο ΠΑΟΚ, μέσω του κοινωνικού προγράμματος PAOK Action, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα παιδιά που χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας.
Τα τελευταία 5 χρόνια ο ΠΑΟΚ και το PAOK Action έχει προσφέρει οικονομική ενίσχυση σε πολύ μεγάλο αριθμό παιδιών. Η δράση του PAOK Action θα συνεχιστεί και την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.
Μέρος των εσόδων από όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ στη Super League θα δωρίζεται σε οικογένειες παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Η πρώτη από τις ετήσιες δράσεις του PAOK Action θα πραγματοποιηθεί στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (25/8, 19:15).
Όπως κάθε χρονιά, ο πρώτος εντός αγώνας της Super League αφιερώνεται στη βοήθεια ενός δικού μας παιδιού. Του μικρού Παντελή Κυριακίδη. Του άτυχου ποδοσφαιριστή των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ που μετά από αυτοκινητικό δυστύχημα παραμένει εδώ και χρόνια καθηλωμένος στο κρεβάτι σε άγρυπνο κώμα.
Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα σε αυτόν και την οικογένειά του!

More in ΓΕΝΙΚΑ