Καθυστερείς να βγεις στο γήπεδο, πλήρωσε 300 Ευρουλάκια – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Καθυστερείς να βγεις στο γήπεδο, πλήρωσε 300 Ευρουλάκια

Όταν θέλουν κάποιοι να εφαρμόσουν τους νόμους ξέρουν να το κάνουν και μάλιστα πολύ καλά. Αυτό συνέβη και στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ´ Εθνικής στην Κατερίνη, μεταξύ Πιερικού-Κιλκισιακού.

Οι φιλοξενούμενοι καθυστέρησαν να βγουν για να ξεκινήσει το παιχνίδι και στα δύο ημίχρονα, προφανώς είχαν τους λόγους τους, χωρίς πάντως να δικαιώνονται για αυτό, αφού τελικά τίποτα δεν πήγε καλά και υποβιβάστηκαν . Το παραπάνω περιστατικό όμως αναγράφηκε από τους αρμόδιους, με αποτέλεσμα ο πέλεκυς έπεσε στο κεφάλι του Κιλκισιακού που καλείται να καταβάλει το χρηματικό πρόστιμο των 300 Ευρώ.

Δείτε παρακάτω την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ:

«Επιβάλλει στο σωματείο ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή ύψους τριακοσίων (300) ευρώ, λόγω καθυστερημένης προσέλευσης τόσο στην έναρξη του α’, όσο και στην αντίστοιχη του β΄ ημιχρόνου, στον αγώνα της 01/04/2018, μεταξύ των σωματείων ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της τριακοστής αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2017-2018».

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ