Κάποιοι παίζουν με τις παιδικές ψυχές – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Κάποιοι παίζουν με τις παιδικές ψυχές

 

Αυτή την περίοδο κάποια παιδιά με όνειρα και φιλοδοξίες, αυτές τις μέρες προσπαθούν να πείσουν ότι μπορούν, στα φιλικά που δίνουν οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής αλλά το όνειρο αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα από μια δοκιμή λίγης ώρας.

Πιο πολύ αυτές οι δοκιμές γίνονται για δημόσιες σχέσεις και τίποτε παραπάνω καθώς η αναγνώριση ενός ταλέντου η ενός νεαρού ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να γίνει στο άψε-σβήσε. Αυτά πρέπει να γίνονται κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου όπου ο υπεύθυνος μιας ομάδας θα παρακολουθεί με άκρα μυστικότητα έναν νέο και φέρελπι παίκτη να αγωνίζεται υπό την πίεση ενός αγώνα και τις συνθήκες που επικρατούν για να βγάλει τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα.

Αφήστε που ένας καλός παίκτης αποφεύγει να δοκιμαστεί λέγοντας σιγά να μην πάω εγώ να δοκιμαστώ αγωνιζόμενος για ένα ημίχρονο μέσα στις ζέστες και σε άγνωστο περιβάλλον την στιγμή που κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου με την ομάδα μου έκανα πράγματα και θαύματα και κέντρισα έτσι το ενδιαφέρων κάποιων ανθρώπων.

Άρα λοιπόν όλα αυτά είναι για εσωτερική κατανάλωση. Το πιο ασφαλές κριτήριο είναι η αγωνιστική πορεία ενός ταλαντούχου παίκτη υπό κανονικές συνθήκες σε μια αγωνιστική σεζόν και η συνολική παρουσία του στα παιχνίδια που τον παρακολουθούν τα υποτιθέμενα λαγωνικά των μεγάλων ομάδων…

More in ΓΕΝΙΚΑ