Θύελλα Σαρακηνών: Στόχος ο εξής ένας και μοναδικός, άνοδος στην Γ’ Εθνική (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Θύελλα Σαρακηνών: Στόχος ο εξής ένας και μοναδικός, άνοδος στην Γ’ Εθνική (Φώτο)

Με φιλοδοξίες που φτάνουν μέχρι το όνειρο της ανόδου στην Γ’ Εθνική ξεκίνησε την φετινή σεζόν η Θύελλα Σαρακηνών, μια ομάδα που εκπροσωπεί μια πολύ μικρή κοινωνία 350 κατοίκων, οι οποίοι είναι υπερήφανοι για την ομάδα του χωριού τους.

Όλα αυτά βέβαια δεν θα ήταν πραγματικότητα αν δεν εμφανιζόταν ο επιχειρηματίας Ηλίας Αταλασίδης ένας άνθρωπος με ρίζες από το χωριό, με όραμα αλλά και διάθεση να προσφέρει στον τόπο του.

Με γήπεδο το «Ευάγγελος Τζιούτζης» , ένα πραγματικό στολίδι που θα ζήλευαν αρκετές ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών η Θύελλα στοχεύει ψηλά, ο στόχος είναι ένας και στην ομάδα κανείς δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του, η Γ’ Εθνική είναι το όνειρο όλων, από τον πρώτο διοικούντα μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο.

Ήδη οι Πειρατές όπως είναι το προσωνύμιο της ομάδας, έχουν τρείς νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και είναι από τα φαβορί για τον τίτλο και με ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από μεγάλες ομάδες.

Προπονητής των πειρατών είναι ο Γιάννης Τσαμαρδός ένας καταξιωμένος τεχνικός, με θητεία σε ομάδες όπως Αλμωπός Αριδαίας, Απόλλων Κρ.Βρύσης, Δόξα Μανδάλου με βοηθό τον Δημήτρη Τζιούτζη παλιό παίκτη του Αλμωπού με καταγωγή από το χωριό, γενικός αρχηγός είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Χρήστος Πέτσης (Σού) από τις πλέον γνωστές φιγούρες των πειρατών με μεγάλη προσφορά στον σύλλογο, ενώ φροντιστής είναι ο πρώην άσος της ομάδας Νίκος Νίκου πιο γνωστός σαν «Ισοβίτης».

Δείτε παρακάτω το ρόστερ της Θύελλας:

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ