Θρηνεί η οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Όρμας… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 1ος όμιλος

Θρηνεί η οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Όρμας…

Ένα αναπάντεχο γεγονός αμέσως μετά την νίκη μέσα στο Νεοχώρι σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του ΜΑ Όρμας και σε όλο το χωριό. Με την επιστροφή της ομάδας ο αντιπρόεδρος της ομάδας Κώστας Ιωάννου (48 ετών)σταμάτησε στην γήπεδο της Όρμας να κλείσει τα νερά καθώς γινόταν πότισμα του αγωνιστικού χώρου,εκεί έχασε τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες όσων ήταν κοντά αλλά και του ασθενοφόρου που ηρθε αμέσως δεν κατάφερε να αποφύγει το μοιραίο προδωμενος από την καρδιά του..

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Μέντσης(Ραούλ) η απώλεια αυτού του ακούραστου εργάτη ήταν ένα μεγάλο σοκ για την μικρή κοινωνία του χωριού πόσο δε περισσότερο για την οικογένεια του Μ.Α Όρμας και σίγουρα πάγωσε τους πάντες στην ομάδα.

Σύσσωμη όλη η ομάδα του Μ.Α Όρμας αναμένεται να παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος ενώ το pellasports.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του.

More in Α 1ος όμιλος