Θρηνεί η οικογένεια της Αναγέννησης Δωροθέας, έφυγε από την ζωή ο Περικλής Δούμος – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Θρηνεί η οικογένεια της Αναγέννησης Δωροθέας, έφυγε από την ζωή ο Περικλής Δούμος

Την απρόσμενη απώλεια ενός ανθρώπου που είχε συνδέσει την ζωή του με την ομάδα θρηνεί η μεγάλη οικογένεια της Αναγέννηση Δωροθέας, που βιώνει εδώ και λίγες ώρες τον αδόκητο χαμό του Περικλή Δούμου, ενός ανθρώπου ο οποίος πέρασε και βοήθησε από όλα τα μετερίζια την όμάδα τόσο σαν ποδοσφαιριστής, όσο και σαν προπονητής αλλά και διοικητικός παράγοντας, υπηρετώντας τον σύλλογο της γενέτειρας του με αυταπάρνηση και τεράστια αγάπη.

Ο αιφνίδιος θάνατος (υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και στην συνέχεια ανακοπή στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου) του 58χρονου και ιδιαίτερα αγαπητού Πέρι, σκόρπισε θλίψη στις τάξεις της Αναγέννησης αλλά και σε όλη την Αλμωπία όπου είχε αμέτρητους φίλους.

Ο ιδιαίτερα δραστήριος Περικλής μάλιστα είχε διατελέσει και παράγοντας στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Πέλλας επί της θητείας του Άλκη Νουσηκύρου.

Η μικρή κοινωνία της Δωροθέας θρηνεί τον χαμό ενός εκ των πλέον δραστήριων ανθρώπων της, ενός ανθρώπου με ανιδιοτελή προσφορά σε πολλούς τομείς και στο άκουσμα του πρόωρου τέλους της ζωής του, όλοι σίγησαν στο χωριό επικρατεί μια βουβαμάρα μη πιστεύοντας ότι αυτή η είδηση μπορούσε να είναι αληθινή.

Κι όμως ο πάντα χαμογελαστός και καλόκαρδος Πέρι δεν είναι πια κοντά μας, η γειτονιά των αγγέλων τον ήθελε κοντά της, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει …ολόθερμα συλληπητήρια στην οικογένεια του.

Υ.Γ. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο στην 1 το μεσημέρι στην γενέτειρα του την Δωροθέα….

More in ΓΕΝΙΚΑ