«Θηρίο που κοιμόταν τα Γιαννιτσά» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Θηρίο που κοιμόταν τα Γιαννιτσά»

Σημαίνοντα ρόλο στα δρώμενα της νεοσύστατης «Γιαννιτσά FC» παίζει ο Ηλίας Πανίδης.

Ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Γιαννιτσών μαζί με τον πρόεδρο της Δόξας Μαυροβουνίου Θεόδωρο Δανιηλίδη είναι οι δύο άνθρωποι που έβαλαν μπροστά το νέο εγχείρημα, το οποίο ευελπιστούν πως θα δώσει νέα πνοή στο ποδόσφαιρο των Γιαννιτσών. Ο Ηλίας Πανίδης δήλωσε σχετικά στη «Μetrosport»: «Η ιδέα της συνεργασίας με τη Δόξα Μαυροβουνίου ήταν δική μου, τέθηκε στη γενική συνέλευση του Εθνικού Γιαννιτσών, ωστόσο, απορρίφθηκε. Ο Θεόδωρος Δανιηλίδης συμφώνησε με την ιδέα μου και έφερε το ΑΦΜ της Δόξας Μαυροβουνίου στα Γιαννιτσά ώστε να βάλουμε μαζί μπροστά για τη νέα ομάδα», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στόχος είναι η καθιέρωση στην κατηγορία. Εφόσον το πετύχουμε, την επόμενη χρονιά θα μπορούμε να βάλουμε υψηλότερους στόχους. Τα Γιαννιτσά είναι ένα θηρίο που κοιμόταν. Υπάρχει μια τεράστια δυναμική τόσο από πλευράς κόσμου που θα μπορούσε να στηρίξει το νέο εγχείρημα, αλλά και από πλευράς ντόπιων παικτών που μπορούν να έρθουν να βοηθήσουν». Για τον δικό του ρόλο στον σύλλογο τόνισε: «Πιθανόν εγώ θα είμαι ο αντιπρόεδρος, όμως, δεν κολλάω σε καρέκλες και θέσεις. Το ζήτημα είναι να γίνει καλή προσπάθεια που θα δώσει στην πόλη μια ομάδα που θα χαίρεται ο κόσμος που θα την βλέπει».

Πηγή: liganews.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ