«Θα αγωνιστούμε για την ιστορία της ομάδας μας» δηλώνει ο εκ Σταυροδρομίου άσος του Τυληκράτη Γιώργος Γραμματικόπουλος – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Θα αγωνιστούμε για την ιστορία της ομάδας μας» δηλώνει ο εκ Σταυροδρομίου άσος του Τυληκράτη Γιώργος Γραμματικόπουλος

Δημήτρης Παναγιωτόπουλος και Γιώργος Γραμματικόπουλος, για τη συμμετοχή του Τηλυκράτη στα μπαράζ ανόδου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, μίλησαν για τη νέα πρόκληση, τονίζοντας ότι είναι έτοιμοι για τα κρίσιμα παιχνίδια, αλλά και πως υπάρχει αισιοδοξία, παρά τη δυναμική των αντιπάλων.

Αναλυτικά:

Δημήτρης Παναγιωτόπουλος: 
«Τα μπαράζ είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για ένα ποδοσφαιριστή. Αγωνίζεται για βγει πρωταθλήτρια η ομάδα του. Για εμάς ο Τηλυκράτης Λευκάδας . Παίζουμε πρώτη αγωνιστική με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, μια ιστορική ομάδα που και αυτή έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο. Εύχομαι ο κόσμος να είναι δίπλα μας και να μας βοηθήσει ώστε να δώσουμε τη μάχη μας για την Β Εθνική. Για να είμαστε παίχτες του Τηλυκράτη νοιώθουμε έτοιμοι γι αυτό. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να βγει η ομάδα στην Β Εθνική και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πιο ιστορική στιγμή της ομάδας μας».

Γιώργος Γραμματικόπουλος:
«Κατ αρχήν είμαστε ευχαριστημένοι που συμμετέχουμε στη διαδικασία των μπαράζ και είμαστε μεταξύ των πρωταθλητών της Γ Εθνικής. Σίγουρα υπάρχουν ομάδες οι οποίες είναι ιστορικές και δυνατές. Γνωρίζουμε όμως και εμείς πολύ καλά την ιστορία της δικής μας ομάδας και γι αυτήν θα αγωνιστούμε. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί δεν έχει να κάνει τόσο με τις δυνατότητες κάθε ομάδας αλλά πόσο το θέλεις και αν είσαι τυχερός και έτοιμος. Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα και όλοι δουλεύουμε ώστε να καταφέρει ο Τηλυκράτης να φτάσει σε αυτόν τον άθλο της Β Εθνικής. Σίγουρα θα υπάρχουν παιχνίδια πρόκλησης και γιορτής στο γήπεδο της Λευκάδας . Από εκεί και πέρα κοιτάμε και εμείς σαν ποδοσφαιριστές να το ευχαριστηθούμε. Πιστεύω ότι θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και θα μας στηρίξει μέχρι το τέλος αυτής της διαδικασίας».

 

ΠΗΓΗ: liganews.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ