Θέλει να ειναι….. Θύελλα!!!! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 1ος όμιλος

Θέλει να ειναι….. Θύελλα!!!!

Με γοργούς ρυθμούς και σκληρές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της Θύελλας Σαρακηνών υπό την επίβλεψη του Βασίλη Σαμαρά.

Ο τεχνικός της ομάδας σε δηλώσεις του στο Pellasports.gr τόνισε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που γίνεται από τους παίκτες παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες της εποχής. Από το πρώτο φιλικό με τον Αλμωπό έμεινε ευχαριστημένος η ομάδα του στάθηκε πολύ καλά ενώ ακολουθεί νέο φιλικό το Σάββατο στα Γιαννιτσά με τον Εθνικό όπου οι φίλοι της ομάδας περιμένουν περισσότερα από την Θύελλα που μέχρι σήμερα δικαίως θεωρείται πρωταθλήτρια των μεταγραφών χωρίς αυτό να λέει τίποτα καθώς καθρέφτης για όλα είναι το γήπεδο.

Το Δ.Σ αποτελείται από τους Ηλία Αταλασιδη, Νίκο Ρώσση, Μηνά Τζιούτζη, Δημήτρη Καρρά, Νίκο Τζιούτζη και Χρήστο Πέτση. Ήρθαν στην ομάδα οι Δημήτρης Τρίψης, Δημήτρης Στογιάννου από ΠΑΟ Κερασιάς, Ανέστης Ξυλουργίδης από ΜΑ Ορμας, Γιάννης Παπαδόπουλος από Δόξα Μεγαπλατανου, Γιώργος Γάτσος από Ένωση Τσακων, Γιώργος Θωμάς, Λευτέρης Θωμάς, Ευθύμης Τσόρμπας, Βασίλης Τσόρμπας από Δόξα Εξαπλατάνου, Γιώργος Νάνος από Α.Σ Πρόμαχοι ενώ αποχώρησαν οι Γρηγόρης Χατζηαλεξιάδης, Γιάννης Χρισταντώνης, Ανδρέας Παρασκευάς, Γιώτης Μυτιτενίδης, Κώστας Καρράς, Κώστας Μονογενίδης, Ανδρέας Γκάγκας. Αμφίβολη είναι η παραμονή του  Φλωρινιωτη επιθετικού Σταύρου Σουλίδη ενώ η επικείμενη μεταγραφή του Χρήστου Δίου (Λέτο) κολλάει στο οικονομικό καθώς οι απαιτήσεις του κρίνονται υπερβολικές την στιγμή μάλιστα που έχουν μπει σφήνα για την απόκτηση του κι άλλες ομάδες..

Επιμέλεια: Γιώργος Μπίνος

More in Α 1ος όμιλος