Η Spot Team χορηγός της Μαρίας Πετρίδου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Η Spot Team χορηγός της Μαρίας Πετρίδου

Η εταιρεία Spot Team με έδρα την Βέροια του πρώην άσσου του ποδοσφαίρου Τέλη Ευθυμιάδη στέκεται δίπλα στην αθλήτρια της άρσης βαρών  και Powerlifting Μαρίας Πετρίδου με καταγωγή από το Μάνδαλο στον πρώτο επίσημο της αγώνα στο γήπεδο ΟΑΚΑ  παίρνοντας μέρος στο Ποντιακό κύπελλο Powerliftting στην κατηγορία γυναικών στα 53 κιλά υπό την αιγίδα του Δημήτρη Μελισσανίδη στις 19&20 Μαΐου.

Η νεαρή αθλήτρια που ανήκει στον Σύλλογο Υπερίων της Αριδαίας επέλεξε το κατάστημα Spot Team στην Βέροια για την εμφάνιση της στον αγώνα με την υπόσχεση να επιστρέψει με το πρώτο της μετάλλιο στο άθλημα που θα αγωνιστεί. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια της.

Το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στο κατάστημα όπου δυσκολεύτηκε να επιλέξει ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία αθλητικών ειδών που βρήκε. Το αποτέλεσμα όμως ήταν μοναδικό και ευχόμαστε να είναι και τυχερό.

More in ΓΕΝΙΚΑ