Η Spot Team στην Βέροια στην κορυφή των προτιμήσεων (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Η Spot Team στην Βέροια στην κορυφή των προτιμήσεων (Φώτο)

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Εταιρεία αθλητικής ενδυμασίας Spot Team  στην Βέροια. Η άριστη ποιότητα και τεράστια ποικιλία στο 3οροφο κατάστημα  στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 28 καθημερινά κατακλύζεται από κόσμο που επιλέγει την Spot Team για τις αγορές της. Δεν είναι τυχαίο που ο ιδιοκτήτης Τέλης Ευθυμιάδης  έχει αναλάβει έναν μεγάλο αριθμό από ομάδες και Συλλόγους όχι μόνο της Ημαθίας και της Πέλλας αφού η εταιρεία επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα .

Στον Νομό Πέλλας την Spot Team για τον  εξοπλισμό και την εμφάνιση τους έχουν επιλέξει  οι: FC Γιαννιτσά, Θύελλα Σαρακηνών, ΠΑΣ Σκύδρα, Δόξα Μελισσίου, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αρης Νησίου, ΠΑΟΚ Αραβησσού, Δόξα Μαυροβουνίου, Κεραυνός Ασπρου(μπάσκετ),  Ακαδημία Ηρακλής Έδεσσας. Παράλληλα μεγάλη τελευταία επιτυχία της Spot Team του Τέλη Ευθυμιάδη θεωρείται η συνεργασία του με την ”Βασίλισσα του Βορρά ” ομάδα της Βέροιας που επέλεξε να ντυθεί με τα κορυφαία προϊόντα της GSA  αποκλειστικά από την Spot Team.

Φωτογραφίες:

 

 

More in ΓΕΝΙΚΑ