Η FA ανακοίνωσε τιμωρία με κίτρινες και κόκκινες κάρτες σε προπονητές – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η FA ανακοίνωσε τιμωρία με κίτρινες και κόκκινες κάρτες σε προπονητές

Η FA ανακοίνωσε ότι από τη νέα σεζόν θα κινδυνεύουν να δεχθούν κίτρινη ή κόκκινη κάρτα εν ώρα αγώνα ακόμα και οι προπονητές!

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε την εισαγωγή ενός νέου πειθαρχικού μέτρου, που θα αφορά τους προπονητές και θα τεθεί σε ισχύ από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Οι άνθρωποι που θα κάθονται στους πάγκους των ομάδων θα πρέπει να προσέχουν τη συμπεριφορά τους ακόμα περισσότερο πλέον, αφού θα κινδυνεύουν να δεχθούν κίτρινη ή ακόμα και κόκκινη κάρτα!

Το νέο μέτρο θα εφαρμοστεί στις διοργανώσεις που τελούνται υπό την αιγίδα της FA, ήτοι σε τρία από τα τέσσερα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας, στην ημιεπαγγελματική National League (5η τη τάξει κατηγορία), στο Κύπελλο Αγγλίας και στο EFL Trophy (κύπελλο για τις ομάδες της League One και League Two).

Η Premier League εμφανίζεται διστακτική ακόμα να υιοθετήσει το νέο μέτρο και όπως συμβαίνει και με το VAR, θα περιμένει τα αποτελέσματα των πιλοτικών δοκιμών σε άλλες διοργανώσεις εντός κι εκτός συνόρων μέχρι να αποφασίσει για τη χρήση του.

 

Πηγή: sport24.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ