Η ώρα της αλήθειας για ΠΑΣ Σκύδρα και ΠΑΟΚ Αραβησσού – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Β' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Η ώρα της αλήθειας για ΠΑΣ Σκύδρα και ΠΑΟΚ Αραβησσού

Η ώρα της αλήθειας για ΠΑΣ Σκύδρα και ΠΑΟΚ Αραβησσού έφτασε καθώς στο γήπεδο του Μανδάλου θα αναμετρηθούν για μια θέση στην Α’ Κατηγορία.

Οι δύο τριταθλήτριες ομάδες κάθε ομίλου θα προσπαθήσουν για την νίκη που θα έχει έπαθλο το εισιτήριο για την Α’ Κατηγορία. Το Pellasports ετοίμασε κάποιους αριθμούς για τις δύο φιναλίστ του αγώνα μπαράζ και σας τα παραθέτει παρακάτω:

Ο ΠΑΣ Σκύδρα που έχει στον πάγκο του τον Γρηγόρη Κυζιρίδη συγκέντρωσε 36 βαθμούς και 51-25 τέρματα με 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Οι σκόρερ του ΠΑΣ για φέτος είναι οι Καρασαββίδης 10, Γεωργίου 10, Χαραλαμπίδης 7, Κουντουράς 4, Μούτσα 4, Μάρτσιος 4, Παπαδόπουλος 3, Λαζαρίδης 2, Αποστόλου 2, Γραμματόπουλος 2, Χατζηγεωργίου 1, Τελιαννίδης 1, Καρασαλίδης 1.

Ο ΠΑΟΚ Αραβησσού που έχει στον πάγκο του τον Βασίλη Ρώνη συγκέντρωσε 35 βαθμούς με 62-31 τέρματα με 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες. Οι σκόρερ του ΠΑΟΚ για φέτος είναι οι Νικολαίδης 13, Κοπάτσης 10, Καρπάς 6, Δ.Κιόσης 5, Χελβατζόγλου 5, Κενανόπουλος 5, Γιαλίδης 4, Σαρόγλου 3, Μ.Στεργίου 3, Πάλιος 2, Κ.Κιόσης 1, Μαναβάκης 1, Γρηγοριάδης 1, Θεογνώστου 1, Φυντάνης 1, Λυσίτσας 1.

 

More in Β' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ