Η ” Χαρά” των γηπέδων της ΕΠΣ Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Η ” Χαρά” των γηπέδων της ΕΠΣ Πέλλας

Χαρά όνομα και πράγμα στην κυριολεξία είναι η ξανθιά αθλητικογράφος του Νομού Πέλλας που εδώ και 2 δεκαετίες περίπου ομορφαίνει με την παρουσία της τους αθλητικούς χώρους της περιοχής.

Η Χαρά Ματεντζόγλου ξεκίνησε να ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ σε πολύ μικρή ηλικία των 14χρόνων , περίπου καλύπτοντας το αθλητικό ρεπορτάζ του Αρη Παλαιφύτου στην τοπική εφημερία ΠΡΩΙΝΗ.
΄Εκτοτε΄το μικρόβιο του ποδοσφαίρου τρύπωσε για τα καλά στην καθημερινότητα της με αποτέλεσμα στην συνέχεια να συνεργαστεί με πολλές εγκεκριμένες εφημερίδες (Σπορ του Βορρά,Αθλητικα Νέα,Θεσσαλονίκης,Μετροσπορ, Λόγος της Πέλλας,Ματιές στα γήπεδα,Γεγονότα κ.α) τότε αφού ο ηλεκτρονικός Τύπος κυριάρχησε στην συνέχεια .
Πλέον αρθογραφεί για τo αθλητικό site PellaSports.

Σε συνομιλία που είχαμε με την ίδια μας είπε χαρακτηριστικά”
Το ποδόσφαιρο για μένα είναι έρωτας . Ο χώρος των γηπέδων είναι πρόκληση για μένα αφού κατάφερα να διεισδύσω σε έναν κατά κύριο λόγο ανδροκρατούμενο χώρο και μάλιστα να κερδίσω την εκτίμηση και τον σεβασμό για την δουλειά μου από αξιόλογους ανθρώπους του χώρου.
Σίγουρα ήρθα και αντιμέτωπη με μια μορφή ρατσισμού ως προς το φύλο μου σχόλια του τύπου΄΄πήγαινε στην κουζίνα σου να πλύνεις κανένα πιάτο!!!” αλλά ευτυχώς έχω καρδιά λιονταριού και δεν με αγγίζουν τέτοιες καταστάσεις”
Η Χαρά Ματεντζόγλου στα 41 της χρόνια σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη σε κάθε εμφάνιση της στο γήπεδο γιατί πέρα από την εξαιρετική δουλειά της διαθέτει και εξαιρετική εμφάνιση που φροντίζει να προβάλει σε κάθε της εμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους…..
Οι φωτογραφίες θα σας πείσουν…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: pameathlitika.gr

 

 

More in ΓΕΝΙΚΑ