Η τιμή που του άξιζε, 20 χρόνια προσφοράς δεν είναι λίγα από τον Γιώργο Μπογδάνη! (video) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Η τιμή που του άξιζε, 20 χρόνια προσφοράς δεν είναι λίγα από τον Γιώργο Μπογδάνη! (video)

Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει μια ομάδα σε έναν αθλητή που επί είκοσι χρόνια τίμησε την φανέλα του όσο λίγοι θα ήταν να τον τιμήσει έστω και σε ένα παιχνίδι όπου βρέθηκε αντίπαλος κόντρα σε μια μεγάλη αγάπη.

Ο λόγος για τον έμπειρο αμυντικό άσο Γιώργο Μπογδάνη που με την φανέλα του ΑΣ Πρόμαχοι βρέθηκε στο γήπεδο που μεγαλούργησε σαν παίκτης, ουσιαστικα στο σπίτι του καθώς δεν είναι και πολύ συνηθισμένο ειδικά στην Ελλάδα κάποιος παίκτης να βρίσκεται σε μιά ομάδα για μια εικοσαετία κάτι που έγινε με τον αθλητή αυτόν, έναν αδαμάντινο χαρακτήρα που ποτέ δεν δημιούργησε προβλήματα, σεβάστηκε διοικούντες , προπονητές, συμπαίκτες, αντιπάλους, διαιτητές και φιλάθλους.

Δεν είναι υπερβολή να τονίσουμε οτι κατά την διάρκεια της βράβευσής του εκτός απο όλους αυτούς που ήταν στο γήπεδο και χειροκρότησαν με συγκίνηση τον πάλαι ποτέ κραταιό αρχηγό του Αλμωπού δάκρυσαν και τα ……τσιμέντα με τον Γιώργο Μπογδάνη εμφανώς φορτισμένο να μην μπορεί να κρύψει τα ρίγη συγκίνησης που ένοιωσε για αυτή την μεγάλη και αξέχαστη κίνηση του Αλμωπού δείγμα της πολύ μεγάλης προσφοράς του επί είκοσι έτη φορώντας την κυανόλευκης τιμημένη φανέλα του Αλμωπού Αριδαίας.

Δείτε στο βίντεο του PellaSports.gr τη στιγμή της βράβευσης πριν το παιχνίδι από τη διοίκηση του Αλμωπού, τη στιγμή της αλλαγής του αλλά και τι δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα μας…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

More in ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ