Η τελετή έναρξης του Aridea Cup 2017 (pic) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Η τελετή έναρξης του Aridea Cup 2017 (pic)

Πλήθος κόσμου για άλλη μια χρονιά παρακολούθησε την τελετή έναρξης του Aridea Cup 2017, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας, Η διοργάνωση αυτή αποτελεί θεσμό τόσο για το tennis όσο και για την περιοχή της Αλμωπίας.

Η ανάπτυξη του tennis στην περιοχή της Πέλλλας και ειδικά στην Αριδαία είναι τεράστια, καθώς όπως ανέφερε ο Πρόεδρος περίπου το 20% των μαθητών των δημοτικών σχολείων της Αριδαίας ασχολείται με το tennis και το σύνολο των μαθητών έχει πιάσει και έχει παίξει tennis μέσα από το πρόγραμμα το tennis στα σχολεία που υλοποιείται σε συνεργασία με την ΕΦΟΑ.
Επίσης από όλους τονίστηκε η δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης αξιοποιώντας τις τουριστικές υποδομές της περιοχής με τη φιλοξενία και άλλων διοργανώσεων. Ο όμιλος έχει διατυπώσει προτάσεις εδώ και χρόνια σε αυτή την κατεύθυνση, ώστε με την συνεργασία και των τοπικών αρχών οι προτάσεις αυτές να βρούν έδαφος υλοποίησης και να διευρύνουν της ορίζοντες ενίσχυσης του αθλήματος και υποστήριξης της τοπικής οικονομίας.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΦΟΑ Δημήτρης Σταματιάδης, ο αντιπρόεδρος της ΕΦΟΑ Πέτρος Τσιάρας, η πρόεδρος του ΣΒΑΕ Ελπίδα Σκούφαλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας και από τους πρωτεργάτες για την υλοποίηση της τεννιστικής εγκατατάστασης Σίμος Σωτηριάδης. ο βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ και ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Γιάννης Σηφάκης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Γιώργος Χατζηγιαννίδης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ Κώστας Ζαχαριάδης και πολλόί εκπρόσωποι τεννιστικών και αθλητικών σωματείων.
Οι αγώνες του πρωταθλήματος θα διεξαχθούν καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδος και καλούμε τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τους αγώνες και την προσπάθεια των αθλητών.

More in ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ