Η συμπεριφορά των φιλάθλων πληγώνει πρόσωπα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Η συμπεριφορά των φιλάθλων πληγώνει πρόσωπα

Μέσα από την χτεσινή συνέντευξη του νεαρού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, του Δημήτρη Εμμανουηλίδη μια συνέντευξη βέβαια που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς ο νεαρός άσος πληγωμένος από τον χαμό της μητέρας του δεν κατάφερε να αρθρώσει λέξη, αφού βούρκωσε ξεσπώντας σε κλάματα, μας δίνεται η αφορμή να κάνουμε ένα θέμα που πρέπει να το περάσει μέσα του, ο κάθε φίλαθλος που πηγαίνει στο γήπεδο.

Δυστυχώς όμως κάποιοι κακοί φίλαθλοι των ομάδων, πηγαίνουν στο γήπεδο για να ξεδώσουν, να βρίσουν πρόσωπα, να χλευάσουν ανθρώπους, που ίσως να μην υπάρχουν στη ζωή του κάθε αθλητή, παράγοντα, προπονητή και διαιτητή.

Λίγοι γνωρίζουν πως πίσω από το κάθε «γ… τη μάνα σου, το σπίτι σου, την αδερφή σου κτλ»που εκτοξεύεται με περίσσια οργή σε κάποιον, ο οποίος έκανε ένα σκληρό φάουλ, έχασε μια κλασική ευκαιρία, έκανε μια λάθος αλλαγή, έδωσε ένα ανάποδο σφύριγμα, ίσως κρύβεται ένα προσωπικό δράμα που δεν γνωρίζει κανένας από όλους αυτούς που τα χώνουν με την πρώτη ευκαιρία, χρησιμοποιώντας βαριές και ακατανόμαστες εκφράσεις.

Έτσι και πίσω από τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, έναν ποδοσφαιριστή μια μεγάλης ομάδας με απαιτήσεις, κρύβεται πολύ απλά ένα 19χρονο παληκάρι που έχασε σε πολύ μικρή ηλικία τη μητέρα του και φαίνεται να του έχει κοστίσει τόσο πολύ, που δεν μπορεί να το κρύψει ούτε όταν πρέπει να μιλήσει στις κάμερες, για να τον δει όλη η Ελλάδα και όχι μόνο.

Έτσι πολύ απλά και συναισθηματικά όλοι μας γνωρίζουμε τι σημαίνει ένα μητρικό χάδι, μια αγκαλιά, ένα φαγητό από τα χρυσά χεράκια της μαμάς και πολλά πολλά άλλα που σου προσφέρει απλόχερα ένας γονέας, σίγουρα αξίζουν πολύ περισσότερο από όλα τα γκολ του κόσμου».

Για αυτόν και μόνο τον λόγο σε όλα τα γήπεδα, αλλά ειδικά στα ερασιτεχνικά όπου οι περισσότεροι κάνουν το χόμπι τους, καλό θα είναι να αποφεύγονται οι βρισιές και οι κατάρες, γιατί ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό του μαρτυρίου και είναι πολύ κρίμα να έχεις στόχο, πρόσωπα που δεν έχουν καμμιά απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εδεσσαίος

    11 Ιανουαρίου 2021 at 17:47

    Συγχαρητήρια για το υπέροχο άρθρο. Μακάρι να σταματήσουν οι χυδαιότητες στα γήπεδα από όλους, δεν είναι μόνοι οι φίλαθλοι αλλά και παίκτες και προπονητές που πολλές φορές βρίζουν τους αντιπάλους και τους διαιτητές.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΓΕΝΙΚΑ