Η σημαία στον ιστό της, πιστός στον Εθνικό ο Τιτο – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Η σημαία στον ιστό της, πιστός στον Εθνικό ο Τιτο

Ένας παίκτης πραγματική μορφή και με τεράστια προσφορά στον Εθνικό Γιαννιτσών, αποτελεί αναμφίβολα ο Χρήστος Γρηγοριάδης που είναι και ο αρχηγός της ομάδας δικαιωματικά και με το σπαθί του.

Ο εμβληματικός αρχηγός των «Ποντίων» παραμένει και φέτος στην ομάδα χωρίς πολλά λόγια, ούτε καν σκέφτηκε κάτι άλλο, παρότι το τέλος της περσινής σεζόν φάνταζε πολύ δύσκολο και με το μέλλον του Εθνικού κάπως αγνωστο, όσον αφορά τους στόχους του.

Με μεγάλη προσφορά ο γνωστός «Τίτο», έτσι τον γνωρίζουν οι περισσότεροι φίλοι των γηπέδων και με συμπεριφορά που αγγίζει το άριστα τόσο προς συμπαίκτες, όσο κι αντιπάλους και διαιτητές.

Αναμένεται και φέτος να είναι ο μπροστάρης αυτής της νέας προσπάθειας που κάνουν οι κυανόλευκοι της Ν.Τραπεζούντας, με τους διοικούντες να περιμένουν πολλά από αυτόν όχι μόνο στην προσφορά του αγωνιστικά, αλλά θα πρέπει να αποτελέσει κι ένα παράδειγμα πρός μίμηση για τα νέα παιδιά της ομάδας….

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ