Η.Σαπάνης: «Οι απαιτήσεις μεγαλώνουν» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η.Σαπάνης: «Οι απαιτήσεις μεγαλώνουν»

Όπως εξαρχής είχε τονιστεί, το ζήτημα της επέκτασης της συνεργασίας του Εδεσσαϊκού με τον Ηλία Σαπάνη ήταν απολύτως τυπικό. Έτσι ακριβώς αποδείχθηκε.

Μετά την ολοκλήρωση των διεργασιών στην ομάδα της Έδεσσας και την εκλογή νέου δ.σ., επιβεβαιώθηκε και η παραμονή του 45χρονου τεχνικού για μια ακόμη σεζόν, στην οποία, όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε, ο πήχης ανεβαίνει. «Οι στόχοι είναι πιο ψηλοί την επόμενη χρονιά, δεν υπάρχει η λέξη παραμονή στο λεξιλόγιο του Εδεσσαϊκού», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Σαπάνης στη «Μetrosport» και πρόσθεσε:

«Βεβαίως, πάλι μας περιμένει ένα δύσκολο Πρωτάθλημα, πάλι πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό, αυτή τη φορά, όμως, δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι με κάποια χαμηλή θέση στη βαθμολογία. Στόχος μας είναι η πρώτη τριάδα, και γιατί όχι, να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση. Όλα αυτά, βεβαίως, χωρίς να θέλουμε να δημιουργήσουμε άγχος στους ποδοσφαιριστές μας».

Όσο για το προφίλ της ομάδας που θα χτιστεί; «Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Όλα τα ενδεχόμενα είναι στο τραπέζι. Σίγουρα μας ενδιαφέρουν ποδοσφαιριστές με εμπειρία, όμως, το ζητούμενο είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα με ικανούς παίκτες προκειμένου να οδηγήσουμε τον Εδεσσαϊκό εκεί που όλοι θέλουμε».

 

Πηγή: liganews.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ