Η πρώτη γυναίκα προπονητής στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η πρώτη γυναίκα προπονητής στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ!

Την παραίτηση του Γιώργου Κοκοβιάδη ανακοίνωσε ο Κεραυνός Αγίου Παύλου, ο οποίος εν συνεχεία ανακοίνωσε την πρόσληψη της νέας προπονήτριας!

Ναι είναι γεγονός. Η Κατερίνα Τσιάπανου που είναι κάτοχος του UEFA A, αναλαμβάνει τον Κεραυνό Αγίου Παύλου και αποτελώντας τη πρώτη γυναίκα προπονήτρια των ανδρικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ!

Πάντως μέχρι σήμερα, το γυναικείο φύλλο φαίνεται πως είναι καλοδεχούμενο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ, καθώς μετά την εμφάνιση των γυναικών στη διαιτησία και στα ανδρικά πρωταθλήματα (το 2016 στην αναμέτρηση ΕΑ Καρατάσου – Προοδευτική Τούμπας χρησιμοποιήθηκε παίκτρια Τέρι για την Έκρηξη), εισήλθαν και στο χώρο της προπονητικής!

H ανακοίνωση του συλλόγου:
«Από σήμερα νέα προπονητρια στην ανδρική ομάδα του συλλόγου μας αναλαμβάνει η Κατερίνα Τσίαπανου με την βοήθεια του Θανάση Τσοκανάρα γυμναστή της ομάδας. Η Κατερίνα είναι κάτοχος Uefa Α.

Ο μέχρι σήμερα προπονητής Κοκοβιαδης Γιώργος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Γιώργο σου ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις.

 

Πηγή: epsm24.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ