Η μπίλια στον «άσο» για τον Μ. Αλέξανδρο Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Η μπίλια στον «άσο» για τον Μ. Αλέξανδρο Πέλλας

Ένας ποδοσφαιριστής με DNA πρωταθλητή, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας και δεν είναι άλλος από τον έμπειρο πορτιέρο Τέο Καμπαλή, που από τον νταμπλούχο Εθνικό Γιαννιτσών μετακομίζει στον δευτεραθλητή της περσινής σεζόν.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για έναν αθλητή που έχει την στόφα του νικητή έχοντας κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα, έχοντας στο παλμαρέ του μεγάλες επιτυχίες, ενώ έχει περάσει παλιότερα από αρκετές ομάδες όπως ΠΑΟΚ Αραβησσού, Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου, Μ. Αλέξανδρος Αρσενίου, Δόξα Μαυροβουνίου και Εθνικός Γιαννιτσών μεταξύ των άλλων.

Παρά το ασφυκτικό πρέσιγκ αρκετών ομάδων από την Α1, ο έμπειρος τερματοφύλακας αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας για έναν και μοναδικό λόγο, να ξαναχτυπήσει το πρωτάθλημα και να ξαναζήσει μεγάλες στιγμές.

Σαφώς η προσθήκη του δυναμώνει τη νέα του ομάδα, που θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ