Η Θύελλα ενός ασύλληπτου ρεκόρ… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 1ος όμιλος

Η Θύελλα ενός ασύλληπτου ρεκόρ…

Ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ που όμοιο του δεν υπάρχει για τα δεδομένα της Πέλλας, πέτυχε η Θύελλα Σαρακηνών την φετινή περίοδο που στην κυριολεξία γέμισε γκολ τα δίχτυα των αντιπάλων.

Η ομάδα του Βασίλη Σαμαρά έχοντας τελειώσει τις υποχρεώσεις της στα εντός έδρας παιχνίδια σημείωσε ένα ρεκόρ που πολύ δύσκολα μπορεί να καταρριφθεί από κάποια άλλη ομάδα. Συγκεκριμένα επί συνόλου 147 τερμάτων που πέτυχε τα 116 τα έχει πετύχει στην έδρα της, ενώ δέχθηκε μόλις 2 τέρματα στην έδρα της επί συνόλου 7 ενώ εκτός έδρας ο συντελεστής των πειρατών είναι 31-5.

Βέβαια εκείνο που κάνει αίσθηση είναι το εξωπραγματικό 116-2 στο γήπεδο των Σαρακηνών σε 13 παιχνίδια, κάπου 9 τέρματα μέσο όρο και παθητικό 1 τέρμα ανά 6.5 παιχνίδια, ενώ αίσθηση προκάλεσαν σίγουρα και οι δύο τελευταίες εντός έδρας νίκες με σκορ 17-0 επί των ουραγών Ευρωπού Φούστανης και Ηρακλή Γαρεφίου.

Όλα αυτά βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαία, από την στιγμή που το ρόστερ της Θύελλας αποτελείται από αξιόλογους παίκτες που καλώς η κακώς η Α’ Κατηγορία είναι πολύ μικρή για να χωρέσει τα όνειρά τους.

 

 

*Απομένουν ακόμη 2 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων

More in Α 1ος όμιλος