Η επιστροφή του Απόλλων Κρ. Βρύσης είναι γεγονός – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η επιστροφή του Απόλλων Κρ. Βρύσης είναι γεγονός

Ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του νομού μας, το οποίο δεν συμμετείχε στα ποδοσφαιρικά δρώμενα τα δύο τελευταία χρόνια, είναι και πάλι εδώ.

Ο λόγος για τον Απόλλων Κρύας Βρύσης, όπου μέσα από το παρακάτω δελτίο τύπου, έκανε γνωστή την κάθοδο του στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας.

Απόλλων Κρύας Βρύσης και πάλι όπως παλιά στα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας.

Την επανεκκίνηση του μετά από δύο χρόνια αδράνειας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ο Απόλλων Κρύας Βρύσης μ΄ ένα μάλιστα φιλικό παιχνίδι μεταξύ των παλαιμάχων του το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 6:30 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο “Ιωάννης Τσερκεζίδης” ο οποίο φέτος θα είναι αφιερωμένος στην μνήμη του πρόσφατα αποθανόντος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ιωάννη Σαρηπανίδη.

Η διαφορετική αυτή έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου έχει τους δικούς της συμβολισμούς, αφού συμβολίζει την πολύχρονη ιστορία της ομάδας, φέροντας στο γήπεδο ποδοσφαιριστές όλων των ένδοξων εποχών του Απόλλωνα, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα είναι μία στην πόλη της Κρύας Βρύσης και έχει συνέχεια η ιστορία της.

Φιλοδοξία του νέου Δ.Σ. είναι να καθιερωθεί ο αγώνας αυτός των παλαιμάχων κάθε χρόνο με την έναρξη κάθε καινούριας ποδοσφαιρικής περιόδου, επαναδραστηριοποιώντας ταυτόχρονα και τον Σύλλογο των παλαιμάχων.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της φετινής χρονιάς είναι η επανένταξη όλων των τμημάτων των Ακαδημιών υπό τη σκέπη του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Έτσι θα δημιουργηθεί ένα σχεδόν εξ ολοκλήρου Κρυαβρυσιώτικο ποδοσφαιρικό σύνολο το οποίο με υπομονή και επιμονή θα ξαναχτιστεί ο μεγάλος ιστορικός Απόλλωνας.

Μετά το πέρας του φιλικού αγώνα θα δοθεί event στο κατάστημα ΟΠΑΠ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ξεκινώντας ταυτόχρονα και η έναρξη των εγγραφών στα τμήματα υποδομής της ομάδας!

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ