Η Δόξα Μελισσίου μπορεί να έχασε την άνοδο, κέρδισε άλλα πολύ σημαντικά πράγματα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Η Δόξα Μελισσίου μπορεί να έχασε την άνοδο, κέρδισε άλλα πολύ σημαντικά πράγματα

Οι περισσότεροι φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πέλλας, αν όχι όλοι πίστευαν ότι η Δόξα Μελισσίου θα αποτελέσει εύκολη λεία για την Δόξα Μαυροβουνίου στον τελικό των play off.

Η ομάδα του Σάκη Ντιμτσούδη διέψευσε τους πάντες με την χθεσινή της εμφάνιση και απέδειξε ότι η φετινή της πορεία μόνο τυχαία δεν ήταν, δίνοντας απαντήσεις σε όσους πίστευαν ότι η εκπληκτική φετινή της παρουσία ήταν μια φούσκα η οποία κάποια στιγμή θα ξεφούσκωνε.

Η Δόξα Μελισσίου στο παιχνίδι αυτό μπορεί να μην πέτυχε τον στόχο της, ωστόσο πετυχε κάτι πολύ σημαντικό, πέτυχε να πείσει και τον πιο δύσπιστο φίλαθλο οτι κάτι σωστό γίνεται εκεί στο Μελίσσι, όλοι για έναν, ένας για όλους.

Μικροί μεγάλοι όλοι μαζί για την ομάδα του χωριού τους, ότι μπορεί ο καθένας, οι ουδέτεροι φίλοι του ποδοσφαίρου κατάλαβαν ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν θέλει πολλά, θέλει πείσμα, θέλει προσπάθεια, θέλει φιλότιμο αν έχεις αυτά τα εχέγγυα μπορείς να πετύχεις κι ας έχουν περάσει λίγο τα χρόνια, ερασιτέχνες είμαστε…

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ