Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Η γνώμη των παραγόντων στην προοπτική ενός ομίλου στην Α’ Κατηγορία

 

Το PellaSports προχώρησε σε μία επαφή με τους παράγοντες των ομάδων της Α’ Κατηγορίας, δίνοντας βήμα να εκφράσουν την άποψη τους για την προοπτική στην δημιουργία ενός ομίλου Α’ Κατηγορίας με 16 ομάδες από την επόμενη σεζόν.

Δείτε παρακάτω τις απαντήσεις των παραγόντων για την Α’ κατηγορία της νέας σεζόν, όπου σύμφωνα με την προκύρηξη της ΕΠΣ Πέλλας, θα διεξαχθεί με έναν όμιλο των 16 ομάδων.

Κώστας Μποζίδης: ΠΑΣ Σκύδρα 2000
Συμφωνώ διότι θα γίνει πιο ανταγωνιστικό και μεγαλύτερο σε διάρκεια το πρωτάθλημα.

Στέλιος Δεληονιάτης: Άρης Αθύρων
Διαφωνώ. Για τον λόγο ότι δεν μας συμφέρει λόγο αποστάσεως. Πιο πολλές ομάδες, πιο πολλές μετακινήσεις. Ενδεχομένως πιο μακρινές αποστάσεις, πιο πολλές διαιτησίες, θα μας επιβαρύνει με παραπάνω έξοδα και θα είναι αδύνατον να ανταπεξέλθουμε.

Ιωάννης Μέντσης: Πρόεδρος Μ. Αλέξανδρου Όρμας
Διαφωνώ για τα πολλά έξοδα που λόγω μακρινών μετακινήσεων θα επιβαρύνουν τον κάθε σύλλογο και δεν θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε.

Γιάννης Αβραμίδης: Παράγοντας Μ. Αλέξανρου Όρμας
Διαφωνώ καθέτως το εγχείρημα αυτό είναι δύσκολο να πετύχει και ενώ οι παράγοντες ολοένα και περισσότερο απομακρύνονται από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Σταύρος Μωϋσιάδης: Πρόεδρος Άρη Λιπαρού
Συμφωνώ με την μόνη διαφορά ότι οι χιλιομετρικές αποστάσεις είναι τέτοιες που θα χρειαστεί μια οικονομική βοήθεια, για τις ομάδες που θα έχουν να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα… Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι οι ομάδες είναι λίγες… Ένας όμιλος με πιο πολλές ομάδες θα ήταν το ιδανικό αλλά…

Δημήτρης Μαλαματίδης: Πρόεδρος Φίλιππου Γιαννιτσών
Διαφωνώ κάθετα για δύο λόγους. Ένας λόγος είναι ο οικονομικός και δεύτερος η ώρα των ποδοσφαιριστών που δεν επαρκεί για μεγάλες μετακινήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Άρα δύο όμιλοι.

Χαράλαμπος Καγιόγλου: Πρόεδρος Μ. Αλέξανδρου Άρνισσας
Διαφωνώ έτσι όπως είναι η κατάσταση στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα θα γίνει πιο ανταγωνιστικό και πιο απαιτητικό αλλά θα αντέξουν οι ομάδες της περισσότερες διαιτησίες και τις μεγαλύτερες μετακινήσεις από Άρνισσα-Γιαννιτσά και αντίστροφα; Πολλές ομάδες δίνουμε μάχη επιβίωσης και μας ζητάνε να γίνουμε καλύτεροι πράγμα πολύ δύσκολο.

Μάνος Παπαδημητρίου: Παράγοντας Άρη Αθύρων
Όχι δεν συμφωνώ με αυτή την τροποποίηση και ο κυριότερος λόγος είναι το οικονομικό κομμάτι πριν πάρουν την απόφαση αυτοί οι διοικούντες της ΕΠΣ θα πρέπει πρώτα να μιλήσουν με τις ομάδες αν συμφωνούν αν δεν το κάνουν αυτό σημαίνει ότι έχουν κάποια προσωπικά συμφέροντα εμείς σαν Άρης Αθύρων δεν θα κατεβάσουμε την ομάδα σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα καθαρά και μόνο για το οικονομικό κομμάτι ας μετρήσουν τι χιλιόμετρα θα πρέπει να κάνει η ομάδα μας, αυτή τη στιγμή οι ποδοσφαιριστές μας ματώνουν βάζουν τα αυτοκίνητά τους για να πάμε στα αντίπαλα γήπεδα. Πως θα μετακινηθούμε στα χωριά της Αριδαίας και της Έδεσσας με λεωφορείο; Εμείς αδυνατούμε, αν έχουν κάποιοι προσωπικά συμφέροντα εμείς σαν Άρης Αθύρων δεν θα κατεβάσουμε την ομάδα σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα καθαρά και μόνο για το οικονομικό κομμάτι.

Χρήστος Τσαρτσαράκης: Πρόεδρος Άρη Αμπελειών
Διαφωνώ. Δύο όμιλοι Α’ Κατηγορία και δύο όμιλοι Β’ Κατηγορία. Από 14 ομάδες και να μην υπάρχει Α1.

Απόστολος Κουτσός: Παράγοντας-προπονητής Ηρακλή Αγ. Λουκά
Φυσικά και διαφωνώ κι αυτό όχι γιατί μήπως δεν παίζω Α’ Κατηγορία, αλλά οι μεγάλες αποστάσεις 100% θα ωθήσουν πολλές ομάδες να μην κατέβουν λόγο των δυσβάσταχτων εξόδων μετακίνησης. Κάποιοι ακόμη δεν έχουν αντιληφθεί την ολοένα και μεγαλύτερη κατάπτωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Προφανώς και δεν παραδειγματίστηκαν από το φετινό στραπάτσο των σωματείων που δεν δήλωσαν συμμετοχή με απόντες μέσα μεγάλες ομάδες του τόπου μας. Μετά βεβαιότητας αν αυτό γίνει θα έχει σωρεία αποχής ομάδων.

Ανδρέας Καλτσάς: Παράγοντας ΠΑΟΚ Δαμιανού
Εντάξει συμφωνώ να γίνει ένας όμιλος η Α’ Κατηγορία, αλλά αν γίνει αυτό τα έξοδα θα γίνουν περισσότερα, οπότε μόνο αν βοηθήσει οικονομικά τα σωματεία η ΕΠΣ Πέλλας αυτό το επιχείρημα μπορεί να πετύχει.

Χρήστος Μέλλιος: Πρόεδρος ΑΕΚ Καρυώτισσας
Συμφωνώ, βέβαια θα ανέβουν τα έξοδα των ομάδων, αλλά δεν γίνεται αλλιώς, δεν υπάρχουν αρκετές ομάδες για 2 ομίλους. Θα γίνει πολύ πιο ανταγωνιστικό με 16 υγειής ομάδες. Εμείς θέλουμε να είναι όλες οι ομάδες καλά, έτσι θα γίνουμε και εμείς καλύτεροι!

Άρης Χιώτης: Πρόεδρος Άρη Πρ. Ηλία
Οι υπεύθυνοι της ΕΠΣ Πέλλας έχουν αποφασίσει το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν να διεξαχθεί σε έναν όμιλο, σωστό ή λάθος θα κριθούν εκ του αποτελέσματος εάν έχουν πράξει σωστά. Προσωπικά δεν έχω την εμπειρία από προηγούμενα έτη μιας και είμαι νέος στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, οπότε δεν είμαι και ο καταλληλότερος να τοποθετηθώ στο συγκεκομμένο θέμα. Οι καταλληλότεροι είναι οι υπεύθυνοι της ΕΠΣ, οι οποίοι έχουν και την ευθύνη της απόφασης τους και συνήθως αυτοί που αποφασίζουν έχουν πιο ολοκληρωμένη εικόνα εάν το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα πρέπει να διεξαχθεί σε 1 ή 2 ομίλους .
Παρόλα αυτά η απάντηση μου στο ερώτημα είναι ότι συμφωνώ με την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α σε ένα όμιλο , ΝΑΙ, θα ήθελα η ομάδα μου να αγωνιστεί του χρόνου σε έναν ενιαίο όμιλο στην Α κατηγορία με προφανές αγωνιστικό επίπεδο πιο υψηλό και πιο κοντά στην Α1.

Βασίλης Μάντζαρης: Παράγοντας Εθνικού Αριδαίας
Ας δεχτούμε ότι οι αρμόδιοι έχουν ως στόχο μέσα από την διαβάθμιση την πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρου. Δημιουργούνται όμως κάποια θέματα. Το μεγαλύτερο με τις χιλιομετρικες αποστάσεις, κάτι που νομίζω δεν θέλει και πολύ ανάλυση. Μακρινά δρομολόγια, δύσκολη η μετακίνηση με ΙΧ, πολύ περισσότερο με λεωφορεία. Έξοδα κτλ. Το δεύτερο με τις πολλές αγωνιστικές. Ακόμα και τα 15 εντός έδρας παιχνίδια, στο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα των μηδενικών εισιτηρίων, δημιουργεί πολλά έξοδα στις ομάδες. Διαιτητές, γιατροί κτλ. Αν αναλογιστούμε και τις πιθανές αναβολές παιχνιδιών, άρα την ανάγκη εμβόλιμων τις Τετάρτες, θα βρεθούνε οι ομάδες μπροστά σε έναν Γολγοθά. Όπως και να έχει θα πρέπει να γίνει μια συνάντηση στην οποία θα τεθούν τα προβλήματα και θα θα πρέπει να δοθούν λύσεις και προτάσεις με επιχειρήματα.
Όλοι, παράγοντες, διαιτητές, αθλητές, Προπονητές και φυσικά η ΕΠΣ Πέλλας, θέλουμε την πρόοδο του ποδοσφαίρου μας, ένα ποδόσφαιρο ελκυστικό που θα φέρει τα νέα παιδιά σ’ αυτό και τον κόσμο στο γήπεδο.

Κώστας Γραμματικόπουλος: Παράγοντας Φίλιππου Σταυροδρομίου
Ναι μεν αλλά. Σίγουρα ο ένας όμιλος θα κάνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, ωστόσο το πρόβλημα κυρίως είναι από οικονομικής πλευράς και τα έξοδα θα αυξηθούν αρκετά.
Αν μπορούσε να βοηθήσει οικονομικά η ΕΠΣ Πελλας, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλά και ίσως οι ομάδες να επέβλεπαν ακόμα πιο θετικά το εγχείρημα του ενός ομίλου με τις 16 ομάδες την νέα αγωνιστική περίοδο.

Πασχάλης Νούσκας: Πρόεδρος Άρη Λουτρακίου
Διαφωνώ γιατί απλά σε ένα τέτοιο μαραθώνιο δεν θα αντέξουν ούτε οι παράγοντες ούτε και οι ποδοσφαιριστές.!!!

Τάσος Γιακαμόζης: Πρόεδρος Νίκη Καλής
Συμφωνώ με τον ένα όμιλο γιατί πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό και περισσότερο ποιοτικό.

Χρήστος Ρίζος: Πρόεδρος Μ. Θύελλας Λυκοστόμου
Διαφωνώ για τον λόγο ότι τα έξοδα θα ανέβουν κι άλλο κάτι που δυστυχώς δεν αντέχει η τσέπη των παραγόντων, αλλά έτσι θα μεγαλώσει και η διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων με ότι αυτό συνεπάγεται για ποδοσφαιριστές μαθητές, αγρότες και λοιπούς εργαζόμενους.

Ανδρέας Παυλίδης: Πρόεδρος Δόξας Μεγαπλατάνου
Συμφωνώ γιατί θα γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια με περισσότερους αγώνες, πράγμα ωφέλιμο για τους νέους ποδοσφαιριστές.

Χρήστος Παρασκευάς: Παραγοντας ΠΑΟΚ Πατριαρχείου Γιαννιτσών
Διαφωνώ καθέτως λόγω περισσοτέρων εξόδων, μακρινών αποστάσεων και για τον απλούστατο λόγο ότι λόγω υποχρεώσεων οι ερασιτέχνες αθλητές έχουν περιορισμένο χρόνο για να σπαταλάνε πολλές ώρες για να πηγαίνουν μακριά για να κάνουν το χόμπι τους.

Γιάννης Καραπαναγιωτίδης: Παράγοντας Όλυμπου Αψάλου
Διαφωνώ με το μέτρο αυτό κυρίως λόγω των μεγάλων αποστάσεων αλλά και των οικονομικών δυσκολιών που παρουσιάζουν τα σωματεία καθώς επίσης και με τα συνεχή ταμειακά μέτρα που ρουφάνε το αίμα των παταγόντων. Ας αναλογιστούν εκεί στην ΕΠΣ Πέλλας να ανακαλύψουν ποια είναι τα προβλήματα που έχουν φέρει την δραματική μείωση των ομάδων και στην συνέχεια ας δώσουν κίνητρα να αυξηθούν τα σωματεία.
Το συνεχές πλήρωνε πλήρωνε έχει εξαθλιώσει τους παράγοντες που ψάχνουν τρόπους για να απομακρυνθούν από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο μόνος λόγος που γίνεται αυτό είναι η μείωση των ομάδων για να υπάρχει πλήρης έλεγχος του συστήματος για ψηφοθηρικούς λόγους.

Δημήτρης Πατσούκας: Πρόεδρος ΠΑΟ Κερασιάς
Διαφωνώ γιατί οι χιλιομετρικές αποστάσεις μεγαλώνουν αρκετά, τα επιπλέον έξοδα τόσο των πολλών παιχνιδιών για διαιτησίες, γιατρούς κτλ, όσο και των μετακινήσεων κάνουν δυσκολότερη την ύπαρξη του σωματείου μας στις δραστηριότητες της ΕΠΣ Πέλλας.

24 Σχόλια

24 Comments

 1. Ανώνυμος

  16 Οκτωβρίου 2019 at 11:41

  Ολοι οσοι συμφωνείτε με κατι τετοιο εχετε μαυρα μεσανυχτα…Και ο μοναδικος λογο που το κανετε προφανώς ειναι για να διαφέρει η αποψη σας απο ολους τους αλλους προφανως η για να ταχθειται στο πλευρο της επς για ευνοητους λογους…Το πρωταθλημα δεν χρειαζεται να γινει ενας ομιλος για να ειναι ανταγωνιστικό..Για να γινει ενα πρωταθλημα ανταγωνιστικο και για να γίνουν οι ομαδες ανταγωνιστικές,2 πραγματα πρεπει να συμβουν,1 Να σταματήσει αυτη η μισθοφορια απο μερικους και να δουν το ποδοσφαιρο σαν διασκεδαση και όχι σαν οτι αρπαξω,για να έχουν ολες οι ομαδες την δυνατοτητα αποκτησης ποδοσφαιριστων,και 2 Να βοηθηθουν ολες οι ομαδες οικονομικα εστω και στο ελάχιστο για να μπορουν να ανταπεξελθουν στις υποχρεωσεις τους…

  • Ανώνυμος

   16 Οκτωβρίου 2019 at 13:41

   Εσύ μάλλον είσαι ο Θεός και έχεις μαγικές λύσεις…. Πες συγκεκριμένα πώς θα γίνουν καλύτερα τα πρωταθλήματα.

   • Ανώνυμος

    16 Οκτωβρίου 2019 at 15:40

    Ε μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις εαν μου ζητας αν πω πως θα γινουν καλυτερα…Στα εγραψα…Απλα μαλλον δεν διαβασες και ηθελες να την πεταξεις …Δες τα χαλια απο το Κιλκις…Μια χρονια το εκανε,διαλυσαν 3 ομαδες και φετος παλι με 2 ομιλους..

    • Ανώνυμος

     16 Οκτωβρίου 2019 at 22:51

     Το να μην ειναι νεοπλουτοι οι παραγοντες και να δωθουν λεφτα στα σωματεια δεν ειναι προτασεις. Έκθεση γ’ δημοτικού ειναι… Που θα μου πεις οτι δεν το διαβασα….

 2. Βαγγέλης Πατετσίνης (Παράγοντας Μακεδονικού Έδεσσας)

  16 Οκτωβρίου 2019 at 11:53

  Καταρχήν συγχαρητήρια στο pellasports που δίνει λόγο στους ανθρώπους που πραγματικά κρατάνε όρθιο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στους καιρούς μας. Η ομάδα μας δεν είναι αυτή την στιγμή στην Α’ αλλά θέλω να τοποθετηθώ για το ζήτημα του ενός ομίλου, διότι μπορεί του χρόνου να μας αφορά και εμάς. Συμφωνώ απόλυτα με την απόφαση της ΕΠΣ για έναν όμιλο του χρόνου στην Α’. Θέλουμε μεγαλύτερα πρωταθλήματα για να έχουν οι ομάδες μας περισσότερους αγώνες μέσα στην χρονιά. Δαπανούμε κάθε χρόνο πολλά χρήματα για να περιοριζόμαστε σε πρωταθλήματα παρωδίες των 12-14 αγωνιστικών. Η αναδιοργάνωση αυτή θα αναγκάσει όλες τις ομάδες να δυναμώσουν, να γεμίσουν το ρόστερ τους, να δημιουργήσουν τις συνθήκες ώστε να ανταπεξέλθουν στις καινούριες απαιτήσεις και αυτό μόνο προς το καλύτερο μπορεί να οδηγήσει. Το οικονομικό και οι μετακινήσεις σίγουρα αποτελούν επιπλέον δυσκολίες αλλά πιστεύω ότι η ΕΠΣ θα έχει το θάρρος να στηρίξει τα σωματεία και να βρει λύσεις στα προβλήματα, ειδικά των πιο απομακρυσμένων χωριών που με σθένος συμμετέχουν στα πρωταθλήματα. Σε κάθε περίπτωση, αν ένα σωματείο δεν μπορεί να σταθεί οικονομικά ή για άλλο λόγο στην Α’ ας περιορίσει τις απαιτήσεις του και ας αγωνίζεται στην Β’.

 3. Ανώνυμος

  16 Οκτωβρίου 2019 at 12:15

  Να μαθαίνεται από την απλοτητα και Όχι από τον νιοπλουτισμο . Για όλες τις ομάδες έχει δείξει η ιστορία ποιος είναι ΣΟΒΑΡΟΣ και ποιος ΚΟΜΉΤΗΣ. Ξαφνικά γυναται όλοι άπλες χωρίς αύριο. Χουβαρταδες .

 4. Ανώνυμος

  16 Οκτωβρίου 2019 at 12:27

  Συμμετοχή κυπέλου 100 Ευρώ
  Συμμετοχή πρωταθλήματος 150 Ευρω
  Κάρτα προπονιτη 235 Ευρω
  Συμμετοχή για προπονιτη βάση προκηρύξεις 70 Ευρω.
  Αυτά μόνο για αρχή.
  Τώρα άντε βγάλε άκρη πως θα τα βρεις και άμα δεν βρεις βάλτε από την τσέπη σου.Ωραίο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ πρωταθλημα στην Α κατηγορια.

 5. Ανώνυμος

  16 Οκτωβρίου 2019 at 12:29

  Το μέτρο αυτό το έκανε το ΚΙΛΚΙΣ. ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΝ ΠΕΤΥΧΕ ?

 6. Kalaproeretos

  16 Οκτωβρίου 2019 at 13:51

  Vale to onomatakisou emis ta valame ke ta ides

 7. Κωλο Μπουρδας

  16 Οκτωβρίου 2019 at 14:25

  Το καλυτερο ειναι να γινει συζητηση με ολα τα σωματια κια να τεθουν τα υπερ και τα κατα αυτου του εγχειρηματος.
  Προσωπικα θεωρω οτι χωρις την οικονομικη ενισχυση των σωματιων δεν μπορει να γινει τιποτα.τα εξοδα ειναι πολλα.

  η δικη μου προταση εχει ως εξεις :

  Καταργηση της Α1 και δημιουργια 2 ομιλων στην Α κατηγορια απο 14 ομαδες,
  2 ομιλων στην Β κατηγορια απο τις υπολοιπες ομαδες(βασει τον φετινων θα ηταν απο 10 ομαδες ο καθε ομιλος την Β).
  απο τους 2 ομιλους στην Α κατηγορια θα ειχε αγωνες μπαραζ ανοδου οι 2 πρωτοι που θα τερματιζαν στο πρωταθλημα.για τον υποβιβασμο θα υποβιβαζονται οι 2 τελευταιοι απο καθε ομιλο και οι 2 12οι στους 2 ομιλους να παιξουν αγωνα μπαραζ σε ουδετερη εδρα ποιος θα υποβιβασθει.Ετσι στο συνολο θα υποβιβαζονται 5 ομαδες.
  Απο την Β στην Α θα ανερχονται οι 2 πρωτοι απο καθε ομιλο καθως επισης και οι 2 3η θα παιζουν μπαραζ για το ποιος θα ανεβει σε ουδετερη παλι εδρα.

  Νομιζω ετσι θα ειναι πιο καλα για ολους απο πλευρας οικονομικης πρωτα απο ολα και μετα θεωρω οτι θα μειωθουν λιγο και τα εξοδα απο μισθους στους παιχτες.

 8. Ανώνυμος

  16 Οκτωβρίου 2019 at 14:29

  όλες οι συζητήσεις να θυμούνται κάτι: πλέον τον κόσμο τον απασχολούν ,τον τραβούν,τον ξοδεύουν κι άλλα αθλήματα χόμπυ.ΧάντΜπωλ,Βόλευ, αγωνιστική Ορειβασία,ποδηλασία,Στίβος κλπ.Λιγότερος κόσμος μικρότερα μεγέθη οπότε στο ποδόσφαιρο.
  Σημειώστε ότι λείπει ποιότητα.Μπορεί να έχουμε λιγότερες ομάδες αλλά θέλουμε καλύτερα γήπεδα.
  Σκεφτείτε σαν ευρωπαίοι όχι σαν αγροτες που ψάχνουν να πάνε τα ροδάκινα για απόσυρση.

 9. taxi365

  16 Οκτωβρίου 2019 at 14:35

  thelw na paizw me to diplano xwrio mono alla dinw sto aristero mpak moy 1500 eurw kai den exw gia benzines …

  • Ανώνυμος

   16 Οκτωβρίου 2019 at 22:54

   Εγραψες την μεγαλυτερη αληθεια φιλε μου…

 10. Ανώνυμος

  16 Οκτωβρίου 2019 at 15:54

  Κανονικα δεν επρεπε να σχολιαζουν οι ανωνυμοι. Οποιος εχει τα αρχ@@@ επωνυμα μαγκες μου

 11. ΟΛΥΜΠΊΑ ΑΨΑΛΟΥ

  16 Οκτωβρίου 2019 at 18:26

  ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΟΦΗΤΗ ΕΣΎ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ Α1. ΡΙΧΆΡΔΕ ΒΑΣΤΑ

 12. Όλυμπος αψαλου

  16 Οκτωβρίου 2019 at 18:27

  Προφήτη εσύ θα αγωνίζεσαι Α1 τι σε νοιάζει; ΒΆΣΤΑ ΡΙΧΆΡΔΕ

 13. ΠΡΟΦΗΤΗΣ

  16 Οκτωβρίου 2019 at 20:24

  ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ Α ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΜΙΛΟ Ή ΣΕ 2 ΟΜΙΛΟΥΣ ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Α ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ .

 14. Ιγκρατσια Τσιτσο

  16 Οκτωβρίου 2019 at 20:40

  Eσεις ολοι που συμφωνειτε με το μετρο και δεν ειστε απο το κεντρο του Νομου, του χρονου οι ιδιοι θα φωναζετε. Τωρα, οσο αφορα την βοηθεια απο πλευρας ΕΠΣ, να ειστε σιγουροι οτι π.χ τις 2-3 δωρεαν Διαιτησιες θα της πληρωσετε με καποιο ειδος χαρατσι που θα βρει το Δ.Σ της ΕΠΣ. Να ειμαστε ολοι γεροι για να δουμε του χρονου Αρνισσα-Δαμιανο, Αθυρα-Λουτρακι, Λυκοστομο- Πατρειαρχειο κλπ. Γεια σας και καληνυκτα ποδοσφαιρο της Πελλας. Εδω οι υπευθυνοι-ανευθυνοι δεν μπορουν να ξεκινησουν την Β, η ενιαια Α τους μαρανε. ΥΓ Εσυ που γραφεις για απιδια , υπογραφεις ομως ως ΑΝΩΝΥΜΟΣ.

  • Ανώνυμος

   16 Οκτωβρίου 2019 at 21:12

   Εαν δεν μπορεις να τα βγαλεις περα στην Α , τοτε να παιξεις στην Β κατηγορια .
   Οι βενζινες των 5 μακρινων παιχνιδιων ειναι το προβλημα , ας κανει 2 διαιτησιες δωρο η ΕΠΣ και ολα μια χαρα !

 15. Βετεράνος πρώην παραγοντας

  16 Οκτωβρίου 2019 at 23:11

  Εγώ παρατηρώ κάποιες δραματικές καταστάσεις γενικά και εσείς όλοι τον χαλβά σας. Το αν γίνει ένας όμιλος η αν, αν, αν,αν. Πάρτε παράδειγμα από το πιο απλό. Ρωτήστε στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού σας πόσα παιδιά ήταν πριν 10 χρόνια και πόσα είναι σήμερα !! Και κάτι ακόμα πιο απλό. Πριν 5,10,15 και 20 χρόνια σε κάθε σωματείο ήταν Διοίκηση 10-12 άτομα και σήμερα είναι 1-2. Κάποιοι άλλοι παραγοντες- κομήτες εμφανίζονται, διοικούν τον σύλλογο τους για 1-2 χρόνια, αυτό προβάλλονται, γεμίζουν το ρόστερ με μισθοφόρους και έπειτα…. α εγώ !!. Πάρτε το χαμπάρι ότι το ερασ/Κο ποδόσφαιρο σβήνει. Και, ρε παιδιά στο φινάλε στο τοπικό παίξε ( αν έχεις) με τα παιδιά από τον τόπο σου και να ξεφεύγουν γενικά όλοι από τα προβλήματα τους. Αλλά, κακά τα ψέματα, μη μας φύγει η περηφάνεια μας. Πρέπει να πρωταγωνιστώ, να βάζω χρήμα (αν έχω !!) και στο μελλον, τι μας νοιάζει.

 16. Ανώνυμος

  16 Οκτωβρίου 2019 at 23:15

  Τα τελευταία λόγια του Καραπαναγιωτιδη είναι όλα τα λεφτά !!

 17. ΤΡΙΚΟΛΟΡ

  17 Οκτωβρίου 2019 at 10:16

  ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ …

 18. Απροσαρμοστος

  17 Οκτωβρίου 2019 at 13:27

  Ας δει η ΕΠΣ τι θα κάνει με την Β’ και μετά να μιλάει και για τις άλλες κατηγορίες. Το σ/κ ξεκινάει το πρωτάθλημα και ακόμα δεν ξέρουν πόσες ομάδες θα έχει… Οι άνθρωποι είναι πιο άχρηστοι και από πάγο στον Βόρειο Πόλο

 19. Π.α.ο

  19 Οκτωβρίου 2019 at 13:46

  Πρόεδρε δεν σε γνωρίζω
  ( Καραπαναγιωτιδης ) αλλα έχεις κανει τα πιο εύστοχα σχόλια ειναι ετσι ακριβώς οπως τα ειπες απο την αρχη ως το τελος !

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Spot Team

Περισσότερα Άρθρα Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

error: Content is protected !!