Η Γιουβέντους πούλησε 520.000 φανέλες Ρονάλντο σε μία μέρα! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Η Γιουβέντους πούλησε 520.000 φανέλες Ρονάλντο σε μία μέρα!

Η Γιουβέντους έβαλε στα ταμεία της ήδη μέσα σε ένα 24ωρο τα μισά χρήματα από τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, μόνο από πωλήσεις της φανέλας του!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανήκει στη Γιουβέντους από την Τρίτη και οι “μπιανκονέρι” έχουν αρχίσει ήδη την απόσβεση αυτής της σπουδαίας αλλά και κοστοβόρας μεταγραφής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ιταλικής ομάδας στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου όπου είναι εισηγμένη, το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τα 100.000.000 ευρώ συν 17.000.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους. Σε συνδυασμό με τα 30.000.000 ευρώ καθαρά με τα οποία θα αμείβεται ετησίως ο Πορτογάλος επιθετικός, ο σύλλογος χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση για να υποστηρίξει αυτήν τη μεταγραφή.

Μέχρι να βάλει μία χείρα βοηθείας η “FIAT” (η οποία επίσης ανήκει στην οικογένεια Ανιέλι), παρά τις έντονες αντιδράσεις από τους εργαζομένους της, οι ίδιοι οι φίλοι της Γιουβέντους… έβαλαν πλάτη με τον τρόπο τους.

54.000.000 ΕΥΡΩ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ

Οι φανέλες με το όνομα του 33χρονου διεθνή επιθετικού και τον αριθμό 7 στην πλάτη άρχισαν να τυπώνονται και να τίθενται σε κυκλοφορία από την Τετάρτη και μέσα σε μία ημέρα είχαν γίνει κυριολεκτικά ανάρπαστες.

Πηγή: sport24.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ