Η αποστολή του Α.Σ. Γιαννιτσά για το ντέρμπι στην Έδεσσα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η αποστολή του Α.Σ. Γιαννιτσά για το ντέρμπι στην Έδεσσα

Πάντα οι αγώνες Έδεσσα – Γιαννιτσά έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο του νομού Πέλλας, έτσι το πρώτο τοπικό ντέρμπι της σεζόν έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες.

Ο Α.Σ. Γιαννιτσά πηγαίνει στην Έδεσσα και με την συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων, αναμένεται πάνω από 300 οπαδοί του να τον ακολουθήσουν.

Ο Δημήτρης Τομπάζης δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Μουρίκη που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Μελιτέα και τον τερματοφύλακα Καραογλανίδη που είναι στο στάδιο αποθεραπείας, όπως και ο νεαρός Σιταράς.

Αμφίβολοι είναι οι 2 απόντες λόγου τραυματισμού από το προηγούμενο ματς Καραγιάννης και Κοβάτσης που θα είναι όμως κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στην Έδεσσα ο Δημήτρης Τομπάζης είναι οι ακόλουθοι:

Παπουρτζής, Κύρρου, Ιορδανίδης, Ρέις, Παπασυμεών, Ρέκος, Μπαμπαλής, Πέλκας, Κοτσαρίδης, Παντεκίδης, Κοβάτσης, Ευθυμιάδης, Αθανασιάδης, Χουσεΐνογλου, Ζαρογιάννης, Καραγιάννης, Πετράι, Μπιγκάνος, Ζούρκος και Παντελίδης.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ