Η Αναγέννηση Δωροθέας ευχαριστεί τον Γιώργο Μπογδάνη – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Η Αναγέννηση Δωροθέας ευχαριστεί τον Γιώργο Μπογδάνη

Η αποχώρηση του προπονητή Γιώργου Μπογδάνη δημιούργησε την ανάγκη στο Δ/Σ της Αναγέννησης Δωροθέας να ευχαριστήσει δημόσια τον φίλο πάνω από όλα και συνεργάτη των ανθρώπων του σωματείου μας για την ανεκτίμητη και δημιουργική προσφορά των τεσσάρων χρόνων που υπηρέτησε από τη θέση του προπονητή την ομάδα μας.

Θέλει να ευχαριστήσει ένα σημαντικό άνθρωπο, ένα παιδαγωγό που πάνω από τα μαθήματα ποδοσφαίρου προς τους αθλητές μας, έθεσε ως στόχο του τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

Στην τετράχρονη συνεργασία, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ανέβασε όχι μόνο την ποιότητα και το ήθος, αλλά και την συμπεριφορά των παικτών μας.

Η οριστική απόφαση οικειοθελής αποχώρησής του μας δημιούργησε μεγάλη λύπη γιατί χάνουμε έναν πολύτιμο συνεργάτη, που όμως σεβόμαστε την αιτιολογημένη από αυτόν απόφαση και του ευχόμαστε από καρδίας όλα τα μέλη του Δ/Σ, οι αθλητές και οι συνεργάτες καλή επιτυχία και σταδιοδρομία στο νέο του μετερίζι που ο ίδιος επέλεξε.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι θα τον θεωρούμε πάντα φίλο, οι πόρτες της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτές για να προσφέρει στο μέλλον γιατί πιστεύουμε ότι ο Γιώργος Μπογδάνης και το έχει και το αξίζει.

More in ΓΕΝΙΚΑ