Ηρακλειώτης διαιτητής σώζει από πνιγμό 54χρονη γυναίκα. – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηρακλειώτης διαιτητής σώζει από πνιγμό 54χρονη γυναίκα.

Μία απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα στις Γούβες το απόγευμα του Σαββάτου όταν μία 54χρονη γυναίκα κινδύνευσε με πνιγμό, αλλά σώθηκε λόγω της άμεσης επέμβασης του ναυαγοσώστη και Ηρακλειώτη διαιτητή, Γιάννη Δασκαλάκη.

Ο έμπειρος διαιτητής μόλις είδε το περιστατικό με την 54χρονη τουρίστρια (Πολωνικής καταγωγής), η οποία ήταν στη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις της, έτρεξε άμεσα και επενέβη σωτήρια. Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Ο Ηρακλειώτης ρέφερι, Γιάννης Δασκαλάκης, μίλησε στο prismasport.gr και αναφέρθηκε στο γεγονός: “Ηταν μία δύσκολη κατάσταση. Το συναίσθημε είναι σίγουρα μοναδικό, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό. Το έχω κάνει άλλες τρεις φορές και στα 14 χρόνια που είμαι ναυαγοσώστης εχω επιχειρήσει 120 διασώσεις. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, αυτό είναι το σημαντικό”.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ